Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Mihai Silaghi, noul mijlocaș al FC Farul Constanța

ro

24 Sep, 2020 17:28 3377 Marime text
  • Astăzi, 24 septembrie 2020, FC Farul Constanța a anunțat că Robert Mihai Silaghi este noul jucător al clubului.

Mijlocașul Robert Mihai Silaghi este noul jucător al clubului FC Farul Constanța, urmând să evolueze în tricoul alb-albastru în actualul sezon al Ligii a 2-a, anunță clubul pe site-ul oficial.

În vârstă de 18 de ani, acesta a crescut la CFR Cluj și a jucat pentru prima oară la seniori pentru echipa doua a campioanei României.

Fotbalistul, care poate juca atât ca inter, cât și ca mijlocaș ofensiv în spate atacanților, a debutat anul trecut în naționala României sub 18 ani.


“Mă bucur foarte mult că am venit la Constanța, la o echipă de tradiție, cu jucători buni, care și-a propus să promoveze în prima ligă. Este o șansă importantă pentru mine, sper să debutez cât mai rapid în Liga a 2-a și să joc cât mai bine. La CFR, am jucat doar la echipa secundă, dar am făcut antrenamente și la seniori. Postul meu preferat este de mijlocaș ofensiv, îmi place să dau pase decive, dar și să caut golul. Știu că este dificil în liga secundă, dar îmi doresc să joc cât mai mult și să dau vreo 2-3 goluri”, a spus Mihai Robert Silaghi, al cărui jucător preferat din fotbalul românesc este fostul internațional Lucian Sînmărtean.


Acțiunea face parte din cadrul proiectului “Un secol de fotbal constănțean…FARUL CONSTANȚA”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța în cadrul programului “Promovarea Sportului de Performanță”

Sursa info și foto: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii