Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanți ai Constanței, printre laureații Galei sportivii anului 2022 a Federației Române de Culturism și Fitness (GALERIE FOTO)

ro

06 Apr, 2023 00:00 1764 Marime text
 

 
  • Sportiva Elena Novac, de la CS Power Gym Constanța, s-a clasat pe locul întâi la secțiunea „Fitness Challenge“. 
 
Federația Română de Culturism și Fitness a organizat, la Sibiu, Gala sportivii anului 2022, fiind apreciate performanțele realizate anul trecut, iar sportivi, antrenori, arbitri, lectori și alte categorii fiind premiați.  
 
„Anul competițional 2023 vine cu noi obiective importante și ne dorim ca rezultatele de excepție de anul trecut să deschidă calea pentru unele la fel de bune și în 2023. Pentru a recunoaște rezultatele deosebite, munca, sacrificiile, eforturile și devotamentul, în cadrul Galei sportivii anului 2022 desfășurate la Sibiu, Federația Română de Culturism și Fitness i-a răsplătit pe cei mai buni sportivi, antrenori, arbitri și lectori care pun România pe harta mondială a sportului. Cu toții ne-aţi încântat cu performanţe de excepţie și ați demonstrat că sportul românesc are un potenţial extraordinar. Datorită vouă, sportivi, antrenori și arbitri, România are un loc în elita mondială a Culturismului și Fitnessului! Felicitări tuturor!“, este mesajul Federației Române de Culturism și Fitness.
 
Printre sportivii ale căror performanțe pe 2022 (interne și internaționale) au fost apreciate s-au numărat și reprezentanți ai Constanței, precum Laurențiu Mihalcea (CS Farul Constanța) - locul 5 la juniori, Cosmin Iancu (CS Farul Constanța) - locul 3 la seniori și locul 6 în topul celor mai buni sportivi ai anului 2022, George Moise (CS Farul Constanța) - locul 5 la seniori și 7 în clasamentul pe 2022 al celor mai buni sportivi, Elena Novac (CS Power Gym Constanța) - locul 1 la Fitness Challenge, Camelia Ștefan (CS Power Gym Constanța) - locul 3 la Fitness Challenge, Cosmin Mărcuță (CS Power Gym Constanța) - locul 4 la Fitness Challenge, Diana Pivniceru (CS Farul Constanța) - locul 9 la Fitness Challenge. De asemenea, printre laureați, în calitate de antrenor coordonator al lotului național de Fitness Challenge, s-a numărat și Dan Pandelea (președintele CS Power Gym Constanța). 
 
„Cuvintele sunt de prisos. Dar sunt fericită că eu, ca antrenoare, și sportivii mei, împreună cu familia de la Clubul Sportiv Farul Constanța, suntem apreciati de FRFC. Sper ca și pe viitor să aducem medalii importante, României si Federației Române de Culturism și Fitness“, a fost mesajul Florinei Rovența, antrenor la CS Farul, care a primit o diplomă de apreciere din partea FRCF.
 
„Am fost onorată să iau parte la Gala Sportivilor anului 2022, în care Federația Română de Culturism și Fitness, împreună cu domnul președinte Gabriel Toncean, au premiat sportivii din fiecare categorie, pentru medaliile adunate în anul precedent. Mereu am fost de părere că un sportiv trebuie susținut, nu neapărat financiar, un mic gest sau o vorbă frumoasă, o încurajatoare spusă la momentul potrivit, un simplu share pe social media chiar Contează. Mulțumim oameniilor care fac posibile aceste lucruri, iar datoria noastră este să vă facem mândri“, a menționat și Elena Novac, cea care a încheiat anul 2022 pe locul 1 mondial la Fitness Challenge.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness, Florina Rovența, Elena Novac)
     
Citește și:
 
Elena Novac, locul 1 mondial la Fitness Challenge în 2022
După titlul de campioană europeană la individual, îl vrea și pe cel similar mondial

 
CS Farul Constanța și CS Power Gym Constanța, medalii la Campionatul European de Culturism și Fitness. România, revelația întrecerii (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii