Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punte între generaţii Ianis Hagi, Răzvan Marin şi Nicolas Popescu joacă alături de părinţii lor la evenimentul „Uniţi pentru Mihai“

ro

22 Feb, 2018 00:00 3449 Marime text
Asociaţia „George Ogăraru“ pentru Cultură şi Sport organizează şi în 2018 evenimentul dedicat fostului jucător Mihai Neşu, la care vor fi prezente nume de legendă ale fotbalului românesc
 
Ediţia 2018 a proiectului „Uniţi pentru Mihai“ reuneşte la Oradea, pe 26 mai, multe nume mari ale României fotbalistice. De la ora 17.00, pe stadionul „Iuliu Bodola“ se va desfăşura un triunghiular, la care participă echipele „Naţionala României“, „UEFAntasticii Steaua“ şi „Prietenii lui Mihai Neşu“.
 
„Asociaţia noastră organizează şi anul acesta evenimentul «Uniţi pentru Mihai», dedicat lui Mihai Neşu. Pe 26 mai, la Oradea va avea loc un meci între trei echipe de colegi, prieteni şi oameni dragi ce vor bucura publicul spectator şi telespectator! Meciul va fi urmat de o gală caritabilă cu totul deosebită! Vă aşteptăm cu drag alături de noi!“, este mesajul Asociaţiei „George Ogăraru“ pentru Cultură şi Sport.
 
Potrivit organizatorilor, din cele trei echipe fac parte: din „Naţionala României“: Gică Hagi, Cosmin Contra, Adrian Mutu, Gică Popescu, Lucian Sânmărtean & Company; din „UEFAntasticii Steaua“ - Mirel Rădoi, George Ogăraru, Florin Lovin, Petre Marin, Gabriel Boştină & Company; din „Prietenii lui Mihai Neşu“: Dries Mertens (SSC Napoli), Claudiu Keşeru, Ovidiu Hoban, Cosmin Vâtcă, George Puşcaş & Company.
 

„Va fi o zi de excepţie“

 
„Nu rataţi acest moment unic! Va fi o zi de excepţie, pe care merită să o petreceţi în familie, aşa că vă aşteptăm cu mic, cu mare pe stadionul Iuliu Bodola“, este un alt îndemn adresat iubitorilor fotbalului. La acţiunea de la Oradea, din grupul fotbaliştilor vor face parte şi copiii lui Gică Hagi, Răzvan Marian şi Gică Popescu (Ianis Hagi, Răzvan Marin şi Nicolas Popescu, toţi internaţionali ai României), ocazia de a-i vedea pe taţi şi fii jucând alături fiind una rară, o adevărată punte între generaţii.
 

Ianis culege laudele tuturor

 
În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi este căpitanul campioanei României, FC Viitorul, şi internaţional de tineret. După o experienţă nefericită la echipa italiană Fiorentina, unde nu i s-au oferit şanse, decarul Viitorului a fost readus la echipa constănţeană şi culege laudele tuturor pentru evoluţiile sale. În ultimul meci, cu FC Botoşani, câştigat de FC Viitorul cu 2-1, fiul lui Gică Hagi (managerul tehnic al formaţiei de pe litoral) a evoluat din nou foarte bine, cu mare poftă de joc. Printre altele, a marcat un gol (cu un şut din afara careului) şi a lovit transversala din lovitură liberă.
 

Răzvan Marin, om de bază la Standard Liege

 
Răzvan Marin (21 de ani) joacă mijlocaş la formaţia belgiană Standard Liege, la care s-a transferat în ianuarie 2017 de la FC Viitorul. A devenit una dintre piesele de bază ale lui Standard, fiind titular, marcând şi oferind pase de gol. Joacă şi pentru echipa naţională de seniori a României, pentru care a marcat chiar de la debut! În vârstă de 14 ani, Nicolas Popescu este legitimat în prezent la FC Voluntari, dar a evoluat şi la Academia Hagi, unde venise de la Şcoala Pro Luceafărul din Bucureşti. În luna septembrie a anului trecut, a debutat pentru echipa naţională Under-15 a României, într-un meci amical disputat la Buftea împotriva unei selecţionate Bucureşti / Ilfov. Nicolas a jucat în acea partidă mijlocaş ofensiv.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:

FC Viitorul a învins FC Botoșani în Liga 1 cu un gol în minutul 90+4!

 
Gică Hagi, Fiorentina şi „picătura chinezească“ „Cineva din fotbal, un antrenor foarte mare, se pare că a zis că Ianis e al doilea Totti“

Fostul fotbalist al FC Viitorul Răzvan Marin, inclus în echipa etapei în Belgia
 
Fiul lui Gică Popescu joacă la grupa 2003 Victorii pentru echipele Academiei Hagi la turneul „Evima Cup 2015“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii