Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins FC Botoșani în Liga 1 cu un gol în minutul 90+4!

ro

19 Feb, 2018 20:56 2113 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, și FC Botoșani se întâlnesc în această seară, la Ovidiu, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii 1, penultima din sezonul regulat.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul șapte, cu 38 de puncte, în vreme ce echipa oaspete ocupă poziția a opta, cu 36 de puncte.

Ambele echipe luptă pentru calificarea în turneul play-off.

Cele două formule de start sunt:

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): Cojocaru - Mladen, Țîru, Hodorogea, De Nooijer - Cicâldău, Cr. Băluță, Cr. Ganea - Vână, I. Hagi, Chițu.

Rezerve: Tordai - Ghiță, Ciobanu, Mățan, Mailson, Gavra, D. Dumitrescu.

FC Botoșani (antrenor, Costel Enache): Cobrea - Dumitraș, Burcă, Miron, Fl. Acsinte - Oaidă, Tincu - M. Roman, Vl. Achim, Moruțan - Golubovici.

Rezerve: Ed. Pap - Plămadă, Axente, Cucu, Ungurușan, Mușat, Golofca.

UPDATE: Meciul s-a încheiat. FC Viitorul a câștigat cu 2-1!

UPDATE: Ultima schimbare la FC Viitorul - Gavra în locul lui Ianis.

UPDATE: În minutul 90+4, Andrei Ciobanu marchează pentru 2-1, cu un șut foarte frumos de la 25 m, după ce a combinat cu Ianis Hagi! Anterior, Axente ratase singur cu portarul în careul Viitorului. 

UPDATE: Meciul a fost prelungit cu șase minute. 

UPDATE: În minutul 88, Oaidă trage peste poartă din afara careului. 

UPDATE: Ultima schimbare la FC Botoșani, în minutul 84, Axente în locul lui Golubovic. Două modificări și la FC Viitorul: Ciobanu - Ganea și Lima - Cicâldău. 

UPDATE: În minutul 74, ambulanța a pătruns pe teren, întrucât MIhai Roman se resimte după ce a fost lovit puternic cu mingea în cap de Mladen. Roman a ieșit pe picioarele sale de pe gazon, dar apoi a revenit în joc.

UPDATE: În minutul 63, Ianis bate periculos un corner, portarul advers boxează. Anterior, FC Botoșani efectuase a doua schimbare, Ungurușan în locul lui Dumitraș.   

UPDATE: Ianis Hagi e în bună dispoziție de joc. Printre altele, execută foarte bine o lovitură liberă, în minutul 60, iar mingea zguduie transversala!

UPDATE: A început partea secundă. Costel Enache a efectuat la pauză o schimbare la FC Botoșani, Golofca în locul lui Moruțan.    

UPDATE: S-a încheiat prima repriză. După 45 de minute, scorul este 1-1 (I. Hagi 34 / M. Roman 10 - din penalty). 

UPDATE: Ocazie mare a FC Viitorul, în minutul 41. Mladen centrează de pe dreapta, Chițu reia cu capul din apropiere, iar portarul Cobrea intervine salutar.

UPDATE: Portarul Cojocaru se opune și la mingea trimisă cu capul spre poartă de Golubovic, în minutul 39. 

UPDATE: În minutul 34, Ianis Hagi egalează cu un șut cu stângul de la marginea careului!

UPDATE: În minutul 30, portarul Cojocaru intervine foarte bine, respingând în corner, la mingea trimisă din careu de Vlad Achim.

UPDATE: În minutul 17, la o centrare de pe dreapta a lui Mladen, Cristi Ganea trimite cu capul din careu, iar mingea șterge bara! 

UPDATE: În minutul 10, Mihai Roman deschide scorul din penalty. 1-0 pentru FC Botoșani! Lovitura de pedeapsă a fost scoasă de același Roman, în urma unui contact în careu cu De Nooijer. 

UPDATE:
Partida a început.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii