Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În programul „Învățăm să fim campioni“, Farul Constanța a ajuns și la Năvodari, la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

14 Feb, 2023 12:27 3040 Marime text



Programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a continuat astăzi cu vizita la Școala Gimnazială „Grigore Moisil“ din Năvodari.
 
De la prima echipă a Farului au venit la întâlnirea cu elevii fotbaliștii Louis Munteanu și Andrei Borza. Sunt prezenți, de asemenea, Mario Aioanei (un tânăr jucător din academie), dar și Florentina Istrate, de la formația feminină a clubului. Andrei Borza și Mario Aioanei sunt chiar din Năvodari. 

Oaspeții au oferit în dar un tricou al Farului înrămat, semnat de jucători și de Gheorghe Hagi, mingi de fotbal și bilete de intrare la următoarea partidă de pe teren propriu.

Delegația de la Constanța a fost întâmpinată cu bucurie de copii, care s-au fotografiat cu cei de la Farul și le-au cerut autografe. 

„Marinarii“, alături de inspectorul ISJ Constanța Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.

Citește și:

LIVE TEXT
Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii