Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de hotărâre de CJC privind repartizarea a încă unui birou pentru Federația Română de Oină în blocul L4 din Constanța (DOCUMENT)

ro

24 May, 2024 12:03 781 Marime text


Ședința Consiliului Județean Constanța a fost convocată miercuri, 29 mai 2024, la ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, iar printre proiectele de hotărâre se numără și cel cu nr. 114/17.05.2024 privind repartizarea unui spațiu din cadrul imobilului Bloc L4 către Federația Română de Oină și actualizarea Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.254/2014.

Inițiatorul proiectului de hotărâre, Mihai Lupu, președintele CJC, propune repartizarea biroului nr. 115 din cadrul imobilului Bloc L4, având destinația de birouri, către Federația Română de Oină.

De asemenea, se propune actualizarea Anexei nr. 1 la HCJC nr. 254/2014 conținând repartizarea spațiilor cu destinația de birouri, conform Anexei nr. 1 la prezentul act administrativ.

Predarea – primirea spațiului urmează a se realiza pe bază de protocol de predare – primire, încheiat între CJC și FRO, în termen de maximum 30 de zile de la data adoptării hotărârii.  

După cum se arată în referatul de aprobare la proiectul de hotârâre, imobilul „Bloc L4“ este situat în municipiul Constanța, Aleea Magnoliei nr. 2, și se află în administrarea CJC, având destinația de birouri și locuințe de serviciu.

Prin HCJC nr. 254/2014 s-a aprobat repartizarea spațiilor cu destinația de birouri, precum și a locuințelor de serviciu din acest imobil, aprobarea criteriilor de repartizare, a chiriei, precum și a contractului de închiriere.

Prin adresa nr. 445/07.05.2024, Federația Română de Oină a solicitat sprijin în vederea alocării unui spațiu suplimentar în imobilul Bloc L4, „întrucât implementează numeroase proiecte naționale și internaționale, ceea ce implică un număr mai mare de persoane angrenate în aceste proiecte“.

FRO deține din anul 2015 camera nr. 110 din Blocul L4.

Inițiatorul proiectului menționează că, urmare a reorganizării spațiilor cu destinația de birouri, respectiv urmare a relocării aparatului de specialitate al CJC din cadrul imobilului Bloc L4 la sediul central al Consiliului, în blocul L4 există spații libere cu destinația de birouri, motiv pentru care propune repartizarea biroului nr. 115 către FRO.   

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Proiectul „Caravana Redescoperă Oina“ continuă la Constanța cu ediția a doua (GALERIE FOTO)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii