Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:20 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul Superkombat World Grand Prix III de la Constanţa „Voi muri cu el de gât, nu mă învinge nimeni în România“

ro

18 Jun, 2014 00:00 1470 Marime text
Cel de-al treilea World Grand Prix al anului în circuitul Superkombat va avea loc sâmbătă, 21 iunie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 22.00. În cadrul evenimentului, care aduce şase români în ring, Andrei Stoica îşi va pune în joc titlul mondial în faţa turcului Ali Cenik. Gala, care este transmisă în direct în aproximativ 90 de ţări de pe cinci continente, va programa opt meciuri, dintre care trei vor conta pentru turneul circuitului mondial la categoria cruiser. Considerat noua senzaţie a kickbox-ului european, Cristian Ristea va da piept în semifinale cu spaniolul Moises Baute.

„Mi-a priit Constanţa, fiindcă la ultima gală am reuşit o victorie prin KO, iar acum vreau să repet performanţa în ambele meciuri şi să câştig turneul. Ar fi un vis devenit realitate dacă m-aş califica în etapele finale ale Superkombat“, a spus Ristea, care va intra în ring alături de cântăreţul F. Charm, acesta pregătind o piesă pentru luptătorul în vârstă de 22 de ani.
După ce s-a antrenat alături de Cătălin Moroşanu în ultimele două luni special pentru acest meci, ieşeanul Dorin Robert promite ca îl va doborî încă din prima rundă pe georgianul Shota Dolidze, în timp ce elevul lui Ciprian Sora, Cristi Spetcu, neînvins până acum la profesionişti, are parte de cel mai dificil test al carierei. Fost jucător de polo, Spetcu va înfrunta un adversar cu nu mai puţin de 16 centimetri mai înalt decât el. „Voi muri cu el de gât, nu voi lăsa pe nimeni să mă învingă în România“, spune omul în care Ciprian Sora îşi pune cele mai mari speranţe că îi va călca pe urme.

Competiţia va fi transmisă în direct în România de sport.ro, iar un bilet va costa 30 de lei, putând fi achiziţionat până în ziua galei şi de la Sala Sporturilor. Programul este următorul:

1. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Lazăr (România) vs. Ciprian Şchiopu (România)
2. Semifinala 1 - Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Michael Terrill (Marea Britanie) vs. Patrick Van Rees (Olanda)
3. Semifinala 2 - Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Moises Baute (Spania) vs. Cristian Ristea (România)
4. Super fight - Categoria grea (+96 kg), Shota Dolidze (Georgia) vs Dorin Robert (România)
5. Super Fight - Categoria uşoară (-63.5 kg)
Cristian Spetcu (România) vs. Paul Jansen (Olanda)
6. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)
D’Angelo Marshall (Curacao) vs. Thomas Vaneste (Belgia)
7. Titlul mondial Superkombat - categoria super cruiser (-95 kg)
Ali Cenik (Turcia) vs. Andrei Stoica (România)
8. Finala - turneu categoria cruiser (-92 kg)
Câştigătorul Semifinalei 1 vs. câştigătorul Semifinalei 2.

Ti-a placut articolul?

Comentarii