Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:48 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme la meciul Dunărea Ciobanu - Flacăra Crucea. Au venit poliţia şi salvarea „Un jucător şi-a pierdut cunoştinţa, altul a fost dus la spital“

ro

29 Oct, 2018 11:46 1574 Marime text
Meciul de fotbal Dunărea Ciobanu - Flacăra Crucea, disputat la Ciobanu, în etapa a noua a Ligii a 6-a, seria Nord, şi încheiat la egalitate, 2-2, nu a fost încheiat de toţi jucătorii pe teren.

Oaspeţii au acuzat jocul dur al gazdelor, dar şi atmosfera ostilă de la meci.

Arbitrul a acordat două cartonaşe roşii, iar la final a reţinut carnetul de legitimare al unui fotbalist de la Flacăra Crucea.  

La meci au ajuns poliţia şi salvarea.

Arbitrul a fost depăşit de situaţie. Am avut un jucător, Gabriel Brânză, care şi-a pierdut cunoştinţa pe teren, din cauza unei lovituri, cot în gât, iar un al doilea, Mihai Ghinea (n.r. foto), a ajuns la Constanţa, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, pentru un tomograf. Fiind căzut la pământ, a fost agresat de un adversar. Am chemat ambulanţa. Întâi a fost dus la Hârşova, s-au făcut unele constatări acolo, iar apoi a plecat către Constanţa, pentru investigaţii suplimentare. Acum este bine. Gabriel Brânză şi-a revenit pe teren, dar, normal, l-am înlocuit. A fost o atmosferă ostilă nouă în jurul terenului. Am făcut şi contestaţie, vom merge la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa. De asemenea, vom face plângere penală, a declarat Iulian Tudorache, viceprimarul comunei Crucea.      

A fost un fault, iar jucătorul de la Crucea l-ar fi înjurat pe cel de la Ciobanu, care l-ar fi lovit pe adversarul său, ce era căzut. Arbitrul le-a dat cartonaş roşu la ambii. Au venit poliţia, care a luat declaraţii, şi salvarea. În ce-l priveşte pe celălalt jucător de la Crucea, a fost o săritură la cap cu un adversar, şi a primit o lovitură cu cotul de la acesta, care era mai înalt. Arbitrul i-a oprit carnetul de legitimare unui jucător de la Crucea, care, după ce s-a terminat meciul, l-ar fi înjurat. Vizavi de cele întâmplate la acest meci, voi depune raport la AJF Constanţa, a precizat observatorul meciului, George Drogeanu, fost mare jucător al FC Farul.  


Sursa foto 1 (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laurentiu Ghelase 29 Oct, 2018 12:10 Domnule Drogeanu! Va respect pentru tot ceea ce ati facut pentru FC Farul dar...explicati-mi si mie va rog tare mult , cum dumneavoastra ati fost numit observator la acest meci si puteti sustine sus si tare cele mentionate mai sus , cand dumneavoastra ati stat tot meciul in vestiar...sau ma rog...majoritatea timpului! Am venit la pauza la dumneavoastra si v-am intrebat daca vi se pare normal ceea ce se intampla! Si dumneavoastra mi-ati spus... "si eu ce sa fac?!? ! Foarte frumos!