Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Federației și antrenorul coordonator convin Nu ar fi o surpriză retragerea Cătălinei Ponor

ro

29 Nov, 2012 03:25 2255 Marime text
ponor-gimnastica.jpgAdrian Stoica, președintele Federației Române de Gimnastică, și Octavian Belu, antrenorul coordonator al lotului olimpic, se așteaptă ca tripla campioană olimpică din Constanța Cătălina Ponor să-și anunțe în scurt timp retragerea definitivă din activitatea de gimnastă.

Campioana a participat de curând în Mexic la un show demonstrativ, iar până la finele anului va mai avea trei demonstrații în Belgia și una în Franța. După ce Cătălina va renunța la cariera competițională, renta sa viageră se va reactiva.

"Probabil că se va opri din performanță. Dacă va lua această decizie, nu avem decât să-i mulțumim pentru ce a făcut și pentru revenirea ei spectaculoasă", a spus Adrian Stoica. "Nu ar fi o surpriză retragerea Cătălinei, la vârsta pe care o are. A făcut un efort fantastic când a revenit. Ea și Sandra Izbașa au fost extraordinare la Jocurile Olimpice de la Londra, au salvat România", a spus și Belu, care consideră că, dacă se simte bine, Ponor ar putea participa și în 2013 la competiții, concurând doar la bârnă și sol, aparatele ei favorite. Însă decizia îi va aparține numai sportivei.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii