Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Vasile Vicol, în doliu. A murit tatăl său. „Odihnește în pace, tătucă!“

ro

24 Mar, 2022 15:19 2670 Marime text
  • Un mesaj de condoleanțe a transmis și colectivul CS Victoria Cumpăna.
 
Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, dar și antrenor la secția de lupte a CS Victoria Cumpăna, trece prin momente deosebit de grele, tatăl său stingându-se din viață.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și colectivul CS Victoria Cumpăna:

Suntem alături de colegul noastru Vicol Vasile și de familia sa, la decesul tatălui său drag.
Sincere condoleanţe și Dumnezeu să îi odihnească sufletul!

 
Fost luptător, Vasile Vicol a postat pe Facebook un mesaj emoționant, la despărțirea de tatăl său:
 

MOARTEA
Şi din moarte voi face o trăire....pe "facebook". Stau şi privesc la tatăl meu, inert, nu s-a chinuit, 86 ani, în care ultimii 15 de la moartea mamei tot a vrut să moară. A muncit toată viața, având o pensie mizeră ca majoritatea pensionarilor, ei dorindu-şi moartea. Este urâtă bătrânețea. Noi, copiii, nu mai avem timp de a petrece alături de bătrânii noştri, stresul cotidian răpindu-ne timpul care a devenit prețios. Îmi spunea: când mă vede pe mine parcă vede pe Dumnezeu, eram singurul lui....BUN. Nu am mai plâns de foarte mulți ani, am pierdut acea bunătate/sensibilitate pe care o aveam, a devenit dură precum timpurile. Cine mă mai aşteaptă pe mine acum la geam, să îi aduc clementine ? Mor de ciudă că nu mereu am putut ajunge, cum nu am ajuns nici astăzi, nu o să-mi pot ierta lucrul ăsta. TIMPUL nu mai este prietenul nostru, dar făceți-vă timp, pentru că o să vă pară rău, indiferent cum sunt părinții. O dată cu venirea pe lume, vine drumul către moarte. Scurt, lung, bun, rău, asta nu ne mai interesează după ce ne-am dus. Fii bun omule, lasă atingeri frumoase în urma ta, viața este atât de scurtă. Odihneşte în pace tătucă şi iartă-mă că nu am putut petrece mai mult TIMP cu tine. Pentru ultimul omagiu la casa Niculescu, începând cu orele 14.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii