Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:36 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră pentru baschetul dobrogean la „Constanța Street Play Battle 4 Tomis”

ro

09 Sep, 2016 00:00 906 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui, sâmbătă şi duminică, „Constanța Street Play Battle 4 Tomis”, ultimul turneu de baschet 3 la 3 din seria de vară Constanța Streetplay. Premiile sunt în valoare de 20.000 de lei, iar până în prezent s-au înscris peste 40 de echipe. 
 
Înscrierile se pot face pe www.3la3.ro. Printre favorite se află și formația Mercenarii Constanța, la care evoluează și doi foști jucători ai Farului, Adrian Trandafir și Alexandru Olteanu.
 
„Avem deja peste 40 de echipe înscrise, cu jucători veniți de peste tot din țară, iar premiile se vor ridica la peste 20.000 de lei, la fel ca la primele două turnee”, a spus Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. „Salut acest eveniment și sper să aibă același succes ca și primele două turnee desfășurate în această vară. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța este un partener loial, care asigură o parte din finanțare și contribuie la partea de organizare”, a adăugat Mariana Solomon, inspector DJST Constanța.

Show-ul începe însă vineri 

„Suntem foarte fericiți că reușim să organizăm și al treilea turneu și mă bucur că numărul de copii care participă la astfel de evenimente este foarte mare”, a completat Alexandru Olteanu, președintele Baschet Club Athletic Constanța. Show-ul începe insă vineri, cu o premieră în baschetul dobrogean, primul concurs 1x1, The One - Tomis Battle 1×1, care se va juca pe două categorii de vârstă: -18 și +18 ani. „Este prima oară când organizăm un astfel de concurs la Constanța. Dacă va prinde la public, vom face mai multe evenimente de acest gen”, a anunțat Andrei Talpeș.

Ti-a placut articolul?

Comentarii