Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Farul Constanța, eliminată de Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii Campionilor (GALERIE FOTO)

ro

18 Jul, 2023 22:08 1548 Marime text
 
Farul Constanța, campioana României, dispută în această seară manșa secundă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor, întâlnind în deplasare Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova.

După 1-0 pentru Farul în tur, la Ovidiu, în această seară, la capătul a 90 de minute de joc, scorul a fost 1-0 pentru gazde (gol Talal 45+1), astfel că, la scorul general de 1-1, în continuare se dispută două reprize de prelungiri, a câte 15 minute.

Farul Constanța (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani – Kiki (87 Sîrbu), M. Popescu, Boli (58 Larie), Borza - Artean, Nedelcu (79 Borgnino), Grameni – Mazilu (87 Carnat), Rivaldinho (58 Băluță), Alibec (cpt.) (114 Vînă).    

UPDATE:

În minutul 99, Sheriff marchează pentru 2-0, prin Mbekeli. 

UPDATE:

Echipa gazdă se desprinde la 3-0, în minutul 105+1, grație lui Ademo. 

UPDATE:

S-a încheiat prima repriză de prelungiri, Sheriff Tiraspol conduce cu 3-0. 

UPDATE:

A început a doua repriză de prelungiri.

UPDATE:

S-a încheiat a doua repriză de prelungiri și meciul. Sheriff a câștigat cu 3-0 și, cu scorul general de 3-1, se califică în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

În urma acestei înfrângeri, Farul a fost eliminată din Ligă, dar va continua în Europa, urmând a juca mai departe în turul 2 preliminar al Conference League cu Urartu, campioana Armeniei.  

Drumul nostru în Europa continuă în Conference League. Înainte, Farul!, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului constănțean.

Formația noastră a fost eliminată din Champions League după ce a pierdut, scor 0-3, după prelungiri, manșa retur de la Tiraspol, cu Sheriff, în turul 1 preliminar al competiției.

După 0-1 la pauză, în urma unui gol pe care gazdele l-au marcat în prelungirile primei reprize, Mazilu a irosit o șansă uriașă în min 49, când mingea trimisă din situație de unu la unu cu portarul a trecut milimetric pe lângă poartă.

Partida a intrat în prelungiri, iar gazdele au mai marcat alte două goluri care le-au adus calificarea.

Farul va continua însă în cupele europene, dar în turul 2 din Conference League, prima manșă fiind programată joi, 27 iulie, la Ovidiu, se arată și pe site-ul oficial al Farului.


Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)

Citește și:


Hagi și Tudor Băluță, conferință de presă înainte de Sheriff Tiraspol - Farul Constanța
„Șansele sunt egale în continuare“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii