Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi și Tudor Băluță, conferință de presă înainte de Sheriff Tiraspol - Farul Constanța „Șansele sunt egale în continuare“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

17 Jul, 2023 23:02 1335 Marime text

Farul Constanța, campioana României, susține mâine manșa secundă din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, în deplasare cu Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova.

Partida se desfășoară la Tiraspol, de la ora 20.00.

În tur, Farul a câștigat la Ovidiu cu 1-0.

Echipa constănțeană este de astăzi la Tiraspol, iar în această seară au avut loc și conferința de presă premergătoare partidei și antrenamentul oficial.

În tur, am făcut un joc foarte bun, contra unei echipe mult mai experimentate ca noi în plan european. Am realizat un rezultat foarte bun, nu am luat gol și am marcat. Însă aceasta nu ne face să fim favoriți. Șansele sunt egale în continuare, așa cum s-a plecat. Știm că întâlnim o echipă farte bună, foarte disciplinată, cu un antrenor italian, care pune bază pe tactică și disciplină. Sheriff are jucători valoroși, care pot face diferența în orice moment.  Suntem conștienți că trebuie să facem un meci foate bun, atât ofensiv, cât și defensiv. Am venit cu gândul de a trece turul și trebuie să facem un meci complet, încercând să fim noi, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Și noi, și ei ne cunoaștem mai bine ca în tur. Nu cred că putem fi surprinși de ceva. Felicitările mele patronului lui Sheriff. Știam de mult că îi place fotbalul, a investit și a făcut un complex sportiv fantastic aici, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.   

 
Partida de mâine a fost prefațată din partea Farului și de mijlocașul Tudor Băluță.

Am făcut un meci bun acasă, ceea ce ne dă încredere pentru partida de mâine. Suntem pregătiți și jucăm cu gândul la calificare. Mentalitatea noastră e de a câștiga fiecare meci. Astfel că și mâine abordăm partida la fel, a menționat Băluță.


Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


UPDATE. Sheriff Tiraspol - Farul Constanța
În atenția suporterilor „marinarilor“ care vor face deplasarea la Tiraspol! (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii