Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:54 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări importante privind meciul FC Viitorul - CFR Cluj

ro

08 May, 2017 14:46 6304 Marime text
Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - CFR Cluj, programat pe 13 mai, de la ora 20.00.
 
Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 20 lei = Peluza I şi Peluza a II-a. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană. Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, Omv, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas. Restul locurilor sectoarelor din tribunele I și a II-a nu sunt disponibile, acestea fiind ocupate de persoanele care au achiziționat abonamente pentru meciurile oficiale din sezonul competițional Liga I Orange 2016/2017 și abonamente promoționale pentru meciurile oficiale din play-off 2016/2017.
 
Începând cu ziua de miercuri, ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „Central” pentru vizionarea meciului. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
 
În ziua disputarii meciului nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.
 
Viitorul recomandă posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 19.00-19.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card, vor avea acces în tribunele stadionului “Central” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.
 
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
 
Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
 
Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă (13 mai 2017), începând cu orele 18.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

 
 
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii