Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portarul constănțean Ștefan Mușat, de la FC Viitorul, la Steaua București

ro

28 Aug, 2020 00:00 3911 Marime text
  • Ștefan Mușat este campion național la juniori cu FC Viitorul.
 
Unul dintre portarii de mare viitor ai FC Viitorul, Ștefan Mușat (19 ani), a ajuns la CSA Steaua București (echipă nou promovată în Liga a 3-a), sub formă de împrumut de la clubul constănțean, care dorește ca tânărul ei goal-keeper să prindă experiență la nivelul unei competiții de seniori.

Fost component al echipei Under-19 a FC Viitorul, Ștefan Mușat s-a încoronat în această vară, alături de colegii săi, campion al României în Liga Elitelor, FC Viitorul devenind pentru a opta oară în ultimii nouă ani campioana României la juniori U-19 (sportivi născuți după 1 ianuarie 2001), În finală, echipa de pe litoral a trecut cu 6-5, după loviturile de departajare, de Dinamo București, iar Ștefan a apărat un penalty. Portarul a fost titular integralist și în semifinala cu CFR Cluj, câștigată de Viitorul cu 2-1. Tânărul fotbalist s-a aflat și în cercul echipei mari a FC Viitorul, partiicipând și la stagii de pregătire și jucând și în mai multe amicale. Ștefan este nepot al celebrei Elena Frîncu, fostă vicecampioană mondială la handbal, cea care a condus timp de 22 de ani DJST Constanţa, fiind considerată cel mai de succes manager de sport din România. Ştefan Muşat este fiul Doinei Muşat, nepoată a Elenei Frîncu (fiica surorii fostei mari sportive, Maria).

Citește și:

Nepot al Elenei Frîncu Portarul Ștefan Muşat, de la FC Viitorul, şi-a serbat ziua de naştere în cantonamentul din Antalya (galerie foto)

Mândria Constanței FC Viitorul, campioana României la juniori U19! (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii