Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri, 15 decembrie 2023 Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

ro

14 Dec, 2023 17:00 4349 Marime text

 
  • Ștefan Orza este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
 
Marea finală a sezonului 2023 din circuitul Dynamite Fighting Show (cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu), ediția cu numărul 21 - Noaptea Campionilor, va avea loc, în premieră, în Galați, la Patinoarul Olimpic, eveniment în cadrul căruia se vor stabili campionii celor două turnee piramidale.
 
La categoria super-mijlocie (77 kg) își vor disputa trofeul Ștefan Orza, pompierul din Constanța, și ieșeanul Florin Lambagiu, care are numele de ring „Rambo“. În semifinalele Turneului Super 8, constănțeanul de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei) l-a învins pe Eduard Gafencu. Tânărul Ștefan Orza este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia. Totodată, acesta este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume.
 
„Pe cine pariezi?“

Gala de la Galați va începe de la ora 19.00 cu meciurile din undercard, iar de la ora 20.00 vor debuta luptele de pe cardul principal. „La capătul unui an de competiții, în cele două turnee piramidale propuse de promotorul Cătălin Moroșanu au mai rămas doar câte doi sportivi, care vor lupta astfel cu centurile pe masă. La categoria super mijlocie se va oferi în premieră titlul, în duelul decisiv urmând să lupte ieșeanul Florin Rambo Lambagiu și constănțeanul Ștefan Orza“, este mesajul promoției lui Cătălin Moroșanu. „Centura se decide la Galați. Pe 15 decembrie, aflăm numele primului campion DFS la super mijlocie. Pe cine pariezi?“, este un alt mesaj al Dynamite Fighting Show.
 
„Am nevoie de toată energia și puterea voastră!“
 
Ajuns la Galați, Ștefan Orza este pregătit să facă un nou meci memorabil și să câștige centura. „Am ajuns la Galați! Urmează două zile pline de mișcare și agitație! Vă mulțumesc pentru fiecare mesaj în parte și pentru fiecare gând bun! Sunt bucuros să văd că am atâția oameni lângă mine, am nevoie de toată energia și puterea voastră! E momentul adevărului! Doamne ajută!“, a punctat pompierul din Constanța.
 
„Mândria Constanței, campionul nostru!“
 
Fanii, prietenii și apropiați îi țin pumnii lui Ștefan Orza, pentru a-l învinge pe „Rambo“. „Succes! Să faci un meci bun!“, „Doamne ajută și grijă la adversar! Este periculos!“, „Bravo, Ștefan, mult succes, te așteptăm cu centura!“, „Baftă, Ștefan, îți ținem pumnii!“, „Abia aștept să te văd! Next welterweight champion!“, „Tot județul Constanța este lângă tine!“, „Succes și forță deplină!“, „Mândria Constanței, campionul nostru!“, „Fratele meu, centura e a ta!“, „Succes, campionule!“, „Baftă multă, Ștefi, îmi pare rău că nu sunt acasă să vin la Galați să te susțin. Sunt alături de tine și îți țin pumnii de aici, din Olanda, să mi-l iei pierdut și pe Rambo, te pupă nenea și să mergi acasă campion, cu centura lingă tine, că îți aparține!“, „Succes, Missione! Doamne ajută!“, „Multă baftă, nepoate!“ sau „Doamne ajută, sănătate și multă putere!“, sunt câteva dintre mesajele de susținere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Dynamite Fighting Show)
 
Citește și:
 
„Inimă de leu“
Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii