Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Picătura de optimism”, proiect lansat de Clubul Nautic Român și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța

ro

18 Jun, 2021 12:51 3638 Marime text
 
  • Clubul Nautic Român, prin Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, va oferi donatorilor 100 de tichete cadou pentru cursuri de inițiere și agrement nautic pe Lacul Techirghiol, la bordul unui caiac, în următoarea perioadă.


Clubul Nautic Român, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, lansează duminică, 20 iunie 2021, la Constanța, proiectul „Picătura de optimism”, în scopul atragerii cât mai multor tineri în rândul donatorilor de sânge, pentru promovarea unui stil de viață sănătos și crearea unei culturi a sportului pentru toți.

Vom organiza sesiuni de informare a publicului despre importanța donării de sânge, dar și activități sportive menite să crească gradul de implicare și de practicare a sportului de masă în județul Constanța, a declarat dr. Alina Mirella Dobrotă, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.


Tot în acest scop, Clubul Nautic Român, prin Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, va oferi donatorilor 100 de tichete cadou pentru cursuri de inițiere și agrement nautic pe Lacul Techirghiol, la bordul unui caiac, în următoarea perioadă.

Cele 100 de tichete cadou acordate de Clubul Nautic Român donatorilor sunt valabile până la finalul anului 2021, utilizare lor fiind posibilă doar pe baza unei programări prealabile, prin telefon. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească donatorii pentru utilizarea tichetelor cadou sunt: semnarea unei declarții de participare pe proprie răspundere, prin care se angajează să respecte regulile de participare și instructiunile primite. Donatorul va declara şi va semna pentru faptul că este apt de a face efort fizic, că nu prezintă probleme cardiace sau pulmonare, că nu a prezentat semne de răceală în ultimele 14 zile (dureri de cap, stări febrile, tuse) și nu a intrat în contact cu persoane infectate COVID 19. Vârsta donatorilor ce pot fi incluşi în acest proiect este cuprinsă între 18-65 ani, iar greutatea maximă admisă de 100 kg, a precizat Andreea Mihăescu, președintele Clubului Nautic Român.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii