Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Regata Halloween la Baza sportivă Techirghiol

ro

24 Oct, 2018 15:13 2633 Marime text

 Clubul Nautic Român organizează sâmbătă 27 octombrie, la Baza sportivă Techirghiol, Regata Halloween.

Concursul de yachting, organizat în baza unor vechi parteneriate cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Constanţa, Primăria Constanţa şi Primăria Techirghiol, se va desfăşura pe Lacul Techirghiol în formatul competiţional MatchRace, având la start două ambarcațiuni din Clasa Tridente 16, pe care Primăria Orașului Constanța le-a dat în folosință gratuită Asociației Clubul Nautic Român, încă din anul 2013.

La finalul competiţiei vor fi acordate diplome şi medalii pentru categoriile de locuri menţionate în Regulamentul de Cursă. Din cele opt echipaje înscrise în concurs, până în acest moment, vor face parte membrii ai Clubului Nautic Român, studenți ai Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanța, reprezentanți ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport Constanța și ai Primăriei Techirghiol.

În timp ce pe apă îşi vor disputa supremaţia pe rând echipajele de pe „Pirații” și „Sirenele”, pe plaja din fața Bazei Nautice, echipa logistică va fierbe un borș de pește, la ceaun! S. C. Urluia S.R.L. va dona material primă pentru tradiționala plăcintă cu dovleac şi pentru concursul de sculptat bostani.

Clubul Nautic Român deţine în excluvitate drepturile de imagine pentru acest eveniment sportiv şi atenţionează persoanele participante şi/sau entităţile de presă asupra obligativităţii de a solicita acordul de captare a imaginilor foto şi video şi de a pune la dispoziţia organizatorului, în format electronic, tot materialul brut înregistrat pe adresa office@clubulnauticroman.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii