Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Peste previziunile noastre“ Anul acesta, sportivii de la CS Farul Constanța au obținut aproape 400 de medalii, la toate competițiile

ro

29 Dec, 2021 00:00 2438 Marime text
 
 
  • La conducerea CS Farul în toamna acestui an, Aurelian Arghir apreciază, într-un mesaj de final de 2021, că sportivii grupării de pe litoral au avut evoluții foarte bune în acest sezon.   
 
 
Anul 2021 i-a adus Clubului Sportiv Farul Constanța 385 de medalii la Campionatele Naționale și în competițiile internaționale oficiale, din loturile naționale ale României făcând parte 76 de sportivi.
 
La Campionatele Naționale, reprezentanții CS Farul au obținut 328 de medalii (96 de aur, 113 de argint și 119 de bronz), în timp ce la întrecerile de peste hotare au urcat pe podium de 57 de ori. Un bilanț care, după cum precizează Aurelian Arghir, directorul clubului, a întrecut previziunile.
 
Instalat la conducerea CS Farul în toamna acestui an, Aurelian Arghir apreciază, într-un mesaj de final de 2021, că sportivii grupării de pe litoral au avut evoluții foarte bune în acest sezon.   
 
„În anul pe care îl încheiem, sportivii şi antrenorii Clubului Sportiv Farul Constanţa au avut evoluţii foarte bune, obţinând 328 de medalii la Campionatele Naţionale, dintre care 96 de aur, 113 de argint şi 119 de bronz.

De asemenea, la competiţiile internaţionale oficiale, am câştigat 57 de medalii.

Peste previziunile noastre, ceea ce ne bucură nespus.
 
76 dintre sportivii noştri au făcut parte din loturile naţionale, mulţi dintre aceştia având onoarea să reprezinte Constanţa şi România în competiţiile internaţionale.
 
Toate aceste succese au la bază seriozitatea, competitivitatea, munca asiduă şi valoarea sportivilor şi antrenorilor nostri, cărora le mulţumesc acum, la finalul unui an plin de provocări.
 
De asemenea, sprijinul de care ne-am bucurat din partea Ministerului Sportului, domnului ministru şi al echipei sale a constituit garanţia şi suportul că ne putem concentra pe ceea ce avem de făcut.
 
Pariul nostru este ca sportul constănţean să fie tratat ca parte intrinsecă a comunităţii pe care dorim să o dezvoltăm împreună şi sunt foarte bucuros să vă mărturisesc că Primăria şi Consiliul Local Constanţa, domnul primar, domnii viceprimari, doamnele şi domnii consilieri, au acceptat această provocare şi ne-au susţinut activitatea.
 
Atitudine pe care am întâlnit-o, de altfel, şi la cel mai înalt nivel al conducerii Consiliului Judeţean, unde există disponibilitate şi interes pentru dezvoltarea sportului constănţean.
 
Iată, astăzi, le mulţumim dedicând tuturor constănţenilor rezultatele pe care le-am obţinut şi vă asigurăm ca «Farul» Constanţa va fi acelaşi reper al performanţei interne şi internaţionale.
 
Deşi sunt de puţin timp la conducerea Clubului Sportiv «Farul», permiteţi-mi să mulţumesc întregii echipe administrativ-manageriale din subordine, pentru profesionalism, seriozitate şi tenacitate.
 
În numele meu, personal, şi al colegilor mei, vă mulţumim tuturor pentru sprijin şi apreciere şi vă urăm «Sărbători fericite» şi «La multi ani!»“, este mesajul lui Aurelian Arghir.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: csfarul.ro
 
Citește și:
 
Clubul Sportiv Farul Constanța are un nou director
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii