Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 300 de tineri au participat la Constanţa la evenimentele organizate de Ziua Tineretului

ro

04 May, 2017 11:51 2335 Marime text
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a inițiat, organizat și finanțat diverse activități sportive și social-educative de petrecere a timpului în beneficiul tinerilor constănțeni în cadrul ZILEI de 2 MAI – ZIUA TINERETULUI .

La invitația DJST Constanța, s-au alăturat proiectului BASCHET CLUB ATHLETIC Constanța, SSC FARUL CONSTANȚA, FUNDAȚIA GIOVANNI BOSCO, ONG TEAM, SCOALA GIMNAZIALA numărul 18 ”JEAN BART”, ONG ROMÂNIA DACIA CASA NOASTRĂ, CENTRUL DE TINERET CORBU, CPECA Constanța

Astfel, programul manifestărilor a cuprins:
 
1.      Centrul de Tineret ORATORIUL de TINERET – Fundația Giovanni Bosco a găzduit diverse ateliere, în care s-au organizat diverse activități pe ramurile de sport – fotbal, baschet, volley și ping-pong.
ONG România Dacia Casa Noastra a organizat ateliere de tras cu arcul , demonstrații de gladiatori și jocuri școală antice cu tinerii prezenți.
Membrii echipei de fotbal SSC Farul Constanța, au participat la un meci demonstrativ, cu o reprezentativă a celor mai buni jucători prezenți la turneul de fotbal pentru tineri. AU participat la acest turneu echipe ale ȘColilor Gimnaziale – 17, 18, 22 și Fundația Giovanni Bosco. Toti tinerii prezenți au primit invitații la meciurile pe care SSC Farul Constanța le dispută pe teren propriu.
Baschet Club Athletic Constanța prin membrii săi a inițiat tinerii Fundației Giovanni Bosco și ȘColii Gimnaziale nr. 40 în tainele baschetului, oferind demonstrații și diferite jocuri având ca temă acest sport.
Activitățile s-au desfășurat in intervalul 09.30 – 13.00, în cadrul ORATORIULUI de TINERET al FUNDAȚIEI GIOVANNI BOSCO.
2.      Centrul Cultural CORBU – prin trupa de teatru PARADOX COMPANY, a oferit spectacole de tineret, tinerilor din Localitatea CORBU
3.      Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” Constanţa a sărbătorit Ziua Tineretului, 2 mai, prin 2 ore intense de jocuri marinăreşti şi concursuri de kendama organizate în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, cu ajutorul nepreţuit al marinarilor de pe Fregata Mărăşeşti  şi al voluntarilor TEAM (Asociaţia Toghether Everyone Achieves More).
Activitățile s-au desfășurat în programul 14.30 – 17.00, gazda fiind Școala gimnaziala numărul 18 ”JEAN BART”
 
AU participat:
-        Participanți direcți – 300 de tineri
-        Participanți indirecți – echipa de proiect – 25 de pers,
-        Voluntari – 35 de pers – membrii ai ONG-urilor implicate.

Sursa foto: Facebook (Oratoriul Don Bosco Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii