Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:16 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pasiunea transformă istoria în legendă“ Alex Măţel susţine SSC Farul pentru recuperarea semnelor identitare ale FC Farul

ro

22 Mar, 2018 14:13 1403 Marime text
Fotbalistul constănţean Alexandru Măţel, crescut şi lansat de FC Farul, pentru care a purtat şi banderola de căpitan, a trasmis un mesaj de susţinere către SSC Farul Constanţa în încercarea acesteia de a recupera semnele identitare ale FC Farul.
 
„Sunt Alex Măţel, fost jucător FC Farul, actualmente la Dinamo Zagreb. Susţin echipa suporterilor pentru recuperarea însemnelor şi a siglei FC Farul. Pasiunea transformă istoria în legendă! Ne vrem identitatea înapoi!“, este mesajul fostului fundaş dreapta al „marinarilor“.

După ce prima licitaţie, de pe 19 secembrie 2017, nu a avut un câştigător, întrucât Eugen Pâlcu nu a achitat în termenul legal suma de 904.450 de lei plus TVA, Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa - în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, organizează o nouă licitaţie, pentru a vinde la licitaţie publică cu strigare marca (culori, siglă) şi palmaresul.
 
Preţul de pornire a licitaţiei este de 5.000 de euro, exclusiv TVA. Potrivit licitatiapublica.ro, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi (lucrătoare), de la ora 14.00, începând cu data de 27 martie a.c., până la adjudecare, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, str. Cibinului nr. 8.
 
La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie.

Participanţii vor trebui să facă dovada achitării echivalentului în lei la data plăţii a sumei de 100 de euro reprezentând contravaloarea caietului de sarcini, a sumei de 200 de euro reprezentând contravaloarea taxei de participare la licitaţie şi să depună garanţia de 20% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei.

Pasul de licitaţie va fi de 5% din preţul de pornire a licitaţiei.

Caietul de sarcini poate fi obţinut zilnic, între orele 9.00 şi 15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.

La prima licitaţie au participat: Consulting And Construction Investment SA - prin împuternicitul Constantin Louis Bucăloiu, SSC Farul Constanța, prin reprezentanţii Georges Muzaca şi Ercal Memet, fostul fotbalist Dennis Şerban - prin împuternicit Dorin Raicu, Alexandru Putină - prin împuternicit Ion Draica, Eugen Pâlcu şi Elena Tragone.

La prima licitaţie, preţul de pornire a licitaţiei a fost de 3.150 de euro, exclusiv TVA.   

Ti-a placut articolul?

Comentarii