Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidă reprogramată Din ce motiv nu au venit arbitrii la meciul Pescăruşul Gârliciu - Înfrăţirea Cogealac

ro

26 Oct, 2017 00:00 2753 Marime text
Meciul de fotbal Pescăruşul Gârliciu - Înfrăţirea Cogealac, din etapa a şaptea a Ligii a 6-a a judeţului Constanţa, Seria Nord, nu s-a disputat la data iniţială, întrucât, după cum se precizează într-o informare a Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, brigada de arbitri nu s-a prezentat la joc, „din cauza unui accident cu maşina“. Jocul se va reprograma.
 
Comisia de Disciplină a luat şi alte decizii, potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al AJF Constanţa. Jocul de juniori Viitorul Fântânele - Gloria Băneasa a fost întrerupt în minutul 16, la scorul de 5-2 pentru Fântânele, după ce un jucător de la oaspeţi s-a accidentat şi nu a mai continuat să joace, iar formaţia a rămas în şapte fotbalişti. Rezultatul se menţine cel din momentul întreruperii partidei. Gloria Băneasa a fost sancţionată cu avertisment.
 
O altă partidă de juniori, CS Lipniţa Carvăn - Voinţa Valu lui Traian, nu s-a disputat, „deoarece terenul de joc era neregulamentar, nefiind trasat“. Arbitrii au aşteptat 30 de minute pentru a se remedia deficienţele. Din cauza vremii, organizatorii nu au reuşit să pună în ordine terenul de joc. Conform art. 70, punctul 10, CS Lipniţa Carvăn se sancţionează cu pierderea jocului cu 0-3 şi cu penalitate sportivă de 100 de lei.
 
Jocul Flacăra Viişoara - ITC nu s-a disputat, deoarece formaţia oaspete nu a prezentat viza medicală pentru jucători. Conform art. 83, punctul 1, litera b, ITC se sancţionează cu pierderea jocului cu 0-3 şi cu penalitate sportivă de 50 de lei.
 
„Pentru folosirea de cuvinte jignitoare şi injurioase la adresa arbitrului“ de la meciul CS Murfatlar - Inter Ion Corvin, jucătorul Vasile Palabuic, de la oaspeţi, a fost suspendat două jocuri şi sancţionat cu o penalitate sportivă de 250 de lei, conform art. 65, litera a.
 
Meciul de juniori Gloria Albeşti - CSO Ovidiu nu s-a disputat, întrucât oaspeţii nu s-au prezentat. CSO Ovidiu a pierdut meciul cu 0-3 şi a primit o amendă de 300 de lei, conform art. 79, punctul 1.
 
Echipa Recolta Nicolae Bălcescu a contestat, prin delegatul ei, la meciul din deplasare cu Speranţa Castelu II, dreptul de joc al jucătorului cu numărul 13 de la gazde. Contestaţia a fost făcută la finalul jocului şi susţinută financiar.
Demersul echipei Recolta Nicolae Bălcescu a fost respins însă la Comisia de Disciplină, deoarece „contestaţia pentru dreptul de joc se face înainte de începerea jocului“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii