Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Trifan, al 11-lea titlu de campion naţional Anca Mihăilă, cea mai bună junioară de la Naţionalele de Taekwondo WTF (galerie foto)

ro

01 Jun, 2017 00:00 5582 Marime text
Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceeanu a obţinut nouă medalii la Campionatul Naţional de juniori şi seniori la Taekwondo WTF, întrecere care s-a disputat la Galaţi. Instructorul Marian Olteanu a îndrumat în concurs la juniori nouă sportivi, iar la seniori două luptătoare. În clasamentul pe cluburi la juniori, CSC Mihail Kogălniceanu s-a clasat lângă podium.

„Raportat la numărul de sportivi cu care am participat şi la faptul că s-a schimbat regulamentul, am scos maximul în ce priveşte rezultatele. A fost o competiţie dificilă, dar copiii au evoluat foarte bine. Sunt extrem de mulţumit. În ierarhia pe cluburi, la juniori, am ocupat locul patru, însă am concurat doar cu nouă luptători şi luptătoare, alţii nefiind disponibili, din cauza bacalaureatului şi a şcolii“, a declarat Marian Olteanu. La juniori, rezultatele au fost: Anca Mihăilă, Cosmin Alexandru - medalii de aur; Georgiana Pâslaru, Teodora Grădinariu - argint; Alexandra Coteţ, Andreea Mocanu, Mihaela Dumitraşcu - bronz; Eduard Olteanu - locul 4. Graţie rezultatelor şi a evoluţiilor deosebite, Anca Mihăilă a fost desemnată cea mai bună sportivă a întrecerii de juniori. La Galaţi, s-a disputat şi Openul Galaţiului la Taekwondo, iar CSC Mihail Kogălniceanu a concurat cu un singur sportiv, Cosmin Alexandru, care a cucerit aurul la cadeţi.

În întrecerea de seniori a Naţionalelor, gruparea sportivă din Mihail Kogălniceanu le-a avut în concurs pe senioara Elena Pavel şi pe junioara Anca Mihăilă, aflată la prima ei competiţie la această categorie de vârstă. Elena Pavel a ieşit al doilea an la rând campioană a României, iar Anca Mihăilă s-a clasat pe poziţia secundă, rezultate foarte bune. La seniori, au ieşit campioni naţionali şi Ovidiu Trifan, şi Mălina Mihăilă, de la CSA Steaua Taekwondo, dar lansaţi de CSC Mihail Kogălniceanu. Pentru Ovidiu Trifan, a fost al 11-lea titlu de campion al României.

Colectivul tehnic al secţiei de Taekwondo WTF de la CSC Mihail Kogălniceanu este format din antrenorul Laurenţiu Palangă şi instructorii Marian Olteanu şi Anda Palangă, sportivii clubului obţinând, an de an, rezultate importante, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Pe lângă sprijinul pe care clubul sportiv îl primeşte din partea Primăriei Mihail Kogălniceanu, sportivii apreciază şi ajutorul venit de la Primăria Nicolae Bălcescu.

Sursa foto: Facebook (Marian Olteanu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii