Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă testare Covid-19 la FC Viitorul Constanța. Sâmbătă, e programat meciul cu Chindia Târgoviște

ro

11 Dec, 2020 00:00 2782 Marime text
  • La disputa de sâmbătă, antrenorul Mircea Rednic urmează să debueze pe banca tehnică a FC Viitorul.
 

FC Viitorul susține sâmbătă, 12 decembrie, un nou meci în Liga 1, întâlnind în deplasare Chindia Târgoviște, în etapa a 13-a a Ligii 1.

Partida va fi găzduită de stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, de la ora 19.30. În clasament, FC Viitorul se află pe locul șapte, cu 16 puncte (la un punct de poziția a șasea, ultima care asigură accesul în play-off). În 11 meciuri susținute până acum, echipa de pe litoral a înregistrat patru victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, golaveraj 17-15. De cealaltă parte, Chindia ocupă poziția a opta, cu 15 puncte.

La disputa de sâmbătă, antrenorul Mircea Rednic (cel care l-a înlocuit pe spaniolul Ruben de la Barrera) va debuta pe banca tehnică a FC Viitorul. Echipa de pe litoal ar fi trebuit să susțină prima partidă cu „Puriul” antrenor săptămâna trecută, duminică, 6 decembrie, în partida de la Ovidiu cu FC Hermannstadt, din etapa a 12-a a Ligii 1. Acea confruntare a fost amânată însă, în urma cazurilor de Covid-19 depistate la formația sibiană. În runda trecută, Chindia a jucat, remizând (0-0) în deplasare cu Astra Giurgiu.

FC Viitorul a anunțat că a efectuat marți dimineață o nouă testare Covid-19, iar toate rezultatele sosite miercuri, 9 decembrie, atât pentru jucători, cât și pentru staff-ul tehnic, sunt negative.

În etapa a 14-a, FC Viitorul va juca pe teren propriu cu FC Botoșani, marți, 15 decembrie, dar ora de start s-a modificat, ea fiind acum 21.00 (în loc de 19.30, cum era stabilit inițial).

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

Debutul lui Mircea Rednic ca antrenor al FC Viitorul se amână

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii