Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă reprezentație Rapid - Farul în Giulești. După meciul din Superligă, cele două echipe se întâlnesc acum în Cupa României

ro

09 Nov, 2022 00:00 2981 Marime text

 
  • După prima etapă, Rapid e lider, cu trei puncte, după care urmează un grup de patru echipe (între care e și Farul), cu câte un punct (despărțite de golaveraj).
 
Farul Constanța dispută miercuri, 9 noiembrie, meciul din etapa a doua a grupei C a Cupei României, întâlnind în deplasare Rapid București.
 
Aflate pe primele două locuri în clasamentul Superligii, Farul și Rapid se duelează din nou în Giulești la aproape trei săptămâni de la confruntarea din campionat, încheiată la egalitate, 1-1 (Săpunaru 53 / Alibec 20). Acea remiză, stabilită pe 21 octombrie, a menținut atunci distanța de cinci puncte dintre cele două echipe, distanță care, între timp, a crescut la opt puncte (40-32), după ce, în ultima etapă de campionat, Farul a învins CS Mioveni cu 2-1, iar Rapid a pierdut cu 1-3 întâlnirea cu FCSB.
 
În Cupa României, după prima etapă, Rapid e lider, cu trei puncte, după care urmează un grup de patru echipe (între care e și Farul), cu câte un punct (despărțite de golaveraj). În runda trecută, „marinarii“ au remizat în deplasare, 2-2, goluri Torje (8, 58), respectiv Stancu (34) și Cioablă (86), cu echipa de Liga a 3-a CSM Alexandria, aflată la ora meciului pe locul întâi în seria a șasea a eșalonului trei. Farul a utilizat însă o formație din care au lipsit nouă jucători importanți, jucând Buzbuchi - Mboko, Corinus (71 Sîrbu), M. Popescu (60 Artean), Borza - Doukoure, Casap - Torje, Morar (73 Dumitrache), Sali (60 Andronache) - Moldoveanu (60 R. Ion). Rezerve: Mușat - Mitulețu, Iorga, Lazăr.
 
De cealaltă parte, Rapid a câștigat cu 4-1 partida de debut din Cupă, în deplasare cu CSC Dumbrăvița (Liga a 2-a). Clasamentul este următorul: 1. Rapid - 3p (4-1), 2. CSM Alexandria - 1p (2-2), 3. Farul - 1p (2-2). 4. CFR Cluj - 1p (1-1), 5. U Cluj - 1p (1-1), 6. CSC Dumbrăvița - 0p (1-4). Primele două clasate se califică în sferturile de finală. Celelalte două meciuri din etapa a doua se joacă joi, 10 noiembrie: CSM Alexandria - U Cluj (de la ora 14.00) și CSC Dumbrăvița - CFR Cluj (de la ora 18.15). În grupa C, Farul mai are de disputat un meci, pe 7 decembrie, acasă cu CFR Cluj, campioana en-titre a României.
 
„Mai avem două meciuri până la pauza din Superligă pentru echipa națională. Sperăm să le facem pe amândouă bine și să câștigăm de fiecare dată, atât în Cupă, cât și în campionat (n.r. în deplasare contra Chindiei Târgoviște, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17.30). Nimănui nu-i va fi ușor cu noi“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului. „În Giulești, va fi un meci foarte spectaculos, un duel deschis. În Cupa României se joacă la victorie, nu ai nimic de pierdut. Sperăm să ne impunem pe teren și să venim acasă cu o victorie“, a spus și mijlocașul farist Carlo Casap.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
      
Citește și:
 
Liderul Superligii, Farul Constanța, păstrează avansul de cinci puncte în fața Rapidului, după remiza din Giulești
 
Cupa României
Farul Constanța, doar egal cu CSM Alexandria, din Liga a 3-a (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii