Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul Superligii, Farul Constanța, păstrează avansul de cinci puncte în fața Rapidului, după remiza din Giulești

ro

21 Oct, 2022 22:32 1618 Marime text


Primele două clasate în Superligă, Farul Constanța și Rapid București, au deschis, în această seară, în Giulești, etapa a 15-a, ultima din turul sezonului regular.

Disputată într-o atmosferă deosebită, partida nu a înșelat așteptările, atingând un nivel înalt, cu ritm, intensitate, faze frumoase, ocazii și goluri.

Aflară în postura de lider solitar, cu cinci puncte peste Rapid, echipa de pe litoral a deschis scorul, prin Alibec (20), iar Săpunaru a egalat după pauză (53), meciul încheindu-se la egalitate, 1-1. Scorul păstrează diferența de cinci puncte în clasament dintre cele două formații.

În minutul 87, Rapid (care a deținut inițiativa mare parte din repriza a doua) a marcat un gol, prin Emmers, anulat însă cu VAR.

Au evoluat:

Rapid (antrenor, Adrian Mutu): Moldovan - Onea, Săpunaru (cpt.), Dr.Grigore, J.Morais - Kait, Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (79 Vojtus), Ioniță. 

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - D. Sîrbu, Larie (cpt.), M. Popescu, Kiki - Artean, Băluță (65 Torje), Grameni (65 Casap) - Alibec, L. Munteanu (79 Corinus), A. Pitu (46 Doukoure).

Punct prețios obținut de Farul în deplasare cu Rapid, care menține diferența de cinci lungimi în clasament față de locul secund ocupat chiar de formația giuleșteană.


Farul a deachis scorul în min. 20 când Grameni i-a pasat excelent în adâncime lui Alibec, iar atacantul născut la Mangalia l-a învins pe Moldovan. Până la pauză Alibec și Munteanu ar fi putut mări diferența, dar au irosit ocazii din situații de unu la unu cu portarul. Gazdele au restabilit egalitatea după o fază fixă, când Săpunaru a reluat mingea cu capul de la 8m în stânga lui Aioani.

S-a încheiat 1-1, acesta fiind primul egal pentru Farul după cinci victorii consecutive, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În etapa viitoare, Farul joacă în deplasare cu FCU Craiova 1948 (locul 13, cu 15 puncte), vineri, 28 octombrie, de la ora 21.00.  

Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii