Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu te vom uita niciodată“ De patru ani, Ciprian Dincă susține FC Farul din ceruri. A murit la numai 25 de ani!

ro

29 Jan, 2020 00:00 2337 Marime text

S-au împlinit patru ani de când Ciprian Dincă, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai FC Farul, a plecat dintre noi, la vârsta de numai 25 de ani, pierzând lupta cu o boală nemiloasă.


La patru ani de la dispariția dintre cei vii a lui Ciprian, una dintre cele două surori ale sale, Ramona, a postat din nou, pe pagina de Facebook a lui „Cipa“, melodia „Aproape de voi“ a grupului „Cargo“, așa cum o postase și pe 26 martie 2016, atunci când fostul membru al grupurilor ultras fariste „Legio Sur“ şi „Baricada 2009“ ar fi împlinit 26 de ani.


„Cipa, azi ai fi adunat 26 de floricele. Vei rămâne mereu în inimile noastre! Tu de acolo vei fi mereu aproape de noi. Azi, aş fi vrut să-ţi urăm La Mulţi Ani!, cum am făcut-o atâţia ani, dar azi îţi spunem că nu te vom uita niciodată şi că te vom iubi mereu!”, a scris Ramona, în urmă cu patru ani.


În semn de omagiu pentru „Cipa“, de când acesta nu mai este printre noi, colegii din „Baricada 2009“ au creat mesajul îndoliat „Cipa mereu cu noi“, care este afişat de atunci la meciurile Farului. Același mesaj este, din 2016, și coperta paginii de Facebook „Baricada 2009“. „4 Ani. Mereu cu noi!“, s-a postat pe această pagină, la patru ani de când „Cipa“ a mers să încurajeze din ceruri marea iubire a vieţii sale, Farul Constanţa. „Nu îl vom uita“ și „Fratele nostru, Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uita niciodată“, au fost două mesaje ale fanilor.


Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

„Cipa, mereu cu noi!“ A murit de tânăr. Trei ani fără Ciprian Dincă, înfocat suporter al FC Farul (galerie foto + video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii