Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:43 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în familia FC Farul A murit Ciprian Dincă, unul dintre cei mai înfocaţi suporteri

ro

29 Jan, 2016 00:00 5454 Marime text

Doliu în familia FC Farul, care l-a pierdut, ieri, pe unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai „marinarilor“, Ciprian Dincă. Acesta s-a stins din viaţă de tânăr, pierzând bătălia cu boala. „FC Farul anunţă cu tristeţe moartea unuia dintre cei mai fideli suporteri farişti! Ciprian Dincă «Cipa» a murit la numai 26 de ani! Clubul FC Farul transmite sincere condoleanţe familiei“, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.
 
Vestea dispariţiei lui „Cipa“ i-a înmărmurit de durere şi pe toţi prietenii săi farişti. „Îl ştiu de mic pe Ciprian. Era prezent meci de meci alături de echipă. Mare păcat! A fost un farist adevărat“, a declarat Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean. „Dumnezeu să te ierte, Cipa! Nu pot să cred! În prima ta deplasare externă, te-am luat pe procură, pentru că încă nu aveai 18 ani. Acum, orice am spune toţi, este fără sens şi fără valoare. Vei rămâne mereu în amintirea mea, prietene!”, a mai spus Mihăilescu. „Nu am să-l uit niciodată pe acest prieten drag. Rămâi cu bine şi Dumnezeu să te aibă în pace, frăţioare!”, a transmis un alt suporter.

„Astăzi, 28.01.2016, un membru al Peluzei Sud a decedat. Este vorba despre Ciprian Dincă sau Cipa, cum îl ştiau toţi prietenii şi membrii peluzei. Toţi cei care sunteţi din Constanţa şi doriţi să vă luaţi rămas bun de la el îl puteţi găsi la capela bisericii de pe strada Cutezătorilor (zona - Şcoala 39). Odihnească-se în pace!“, se arată şi pe pagina de Facebook „Farul Spirit”.

Alte mesaje ale prietenilor:

„Încă un farist care ne va privi din ceruri”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cu Farul şi după moarte!”

„Dumnezeu să-l ierte! De acolo, de sus, va cânta cu noi «În Constanţa doar Farul iubim!»“

„Dumnezeu să te ierte, Cipa! Nu îmi vine să cred că e adevărat. Sper să fie un vis urât. Condoleanţe familiei!”

„Nu pot să cred!”

„Te vom iubi mereu!“

„Nu se poate, îl cunosc foarte bine!”

„Este nedrept! Dumnezeu cu el!“

„Odihneşte-te în pace, Cipa! Dumnezeu să te ierte şi să te aşeze într-un loc bun, asemenea sufletului tău!”

„Dumnezeu să te aşeze între îngeri!”

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii