Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul cu CSM Baia Mare, din Cupa Regelui, se joacă la Constanța Noutate în staff-ul tehnic al echipei de rugby Tomitanii Constanţa

ro

03 Aug, 2018 00:00 3963 Marime text
Staff-ul tehnic al echipei de rugby Tomitanii Constanţa, nou promovată în eşalonul de elită al României, Superliga, s-a mărit de la unu la doi antrenori, lui Cristian Cojocaru alăturându-i-se Cătălin Nicolae (foto), fost jucător al Farului, dar şi director sportiv, iar apoi antrenor la RCJ Farul (alături de Cristian Petre), acum patru ani.
 
Campioana sezonului 2017/2018 al Diviziei Naţionale de seniori se pregăteşte actualmente la Constanţa, urmând a susţine primul meci oficial din noua stagiune pe 11 august, la Constanța, de la ora 11.00, cu echipa din Baia Mare, în Cupa Regelui. Din lotul care a promovat în Superligă, au plecat opt rugbyşti, doi la Baia Mare, unul la CSM Bucureşti şi trei la Gloria Buzău, iar alţi doi au renunţat la rugby, intrând în sistemul MAI. Tomitanii a făcut în schimb 17 achiziţii, iar în pachetul de înaintare a adus numai jucători de Superligă, de la Steaua, CSM Bucureşti, Dinamo şi Timişoara.
 
În această perioadă, echipa naţională Under-20 a României se află la Complexul Naţional Sportiv Snagov, pregătind participarea la U-20 World Rugby Trophy, care se va disputa la Bucureşti, între 28 august şi 9 septembrie a.c.
 
În lotul convocat pentru stagiul de la Snagov se află şi patru rugbyşti de la Tomitanii Constanţa: Flavian Cuprian (pilier), Andrei Homiuc (mijlocaş la grămadă), Codrin Bercu (mijlocaş la deschidere) şi Sebastian Sârbu (centru).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii