Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi turnee găzduite de CS Medgidia în Divizia A1 de volei feminin

ro

05 Jan, 2021 00:00 2938 Marime text
  • CS Medgidia a încheiat turul sezonului regulat pe locul patru (din 12 echipe).
 
Returul în Divizia A1 la volei feminin va începe în weekend-ul 22-24 ianuarie, urmând a se desfăşura, ca şi turul, sub formă de turnee.
 
Două dintre acestea vor fi găzduite de CS Medgidia, care s-a aflat în această postură şi în prima parte a campionatului. Este vorba de turneul 1 (22-24 ianuarie), grupa 3, în care vor evolua CS Medgidia CSU Medicina CNUE Tg. Mureș şi Știința Bacău, şi de turneul 6 (2 - 4 aprilie), grupa 2, în care se vor înfrunta CS Medgidia, FC Argeș, CSM Târgoviște şi Dinamo.
 
În turul sezonului regulat, CS Medgidia a avut evoluţii şi rezultate foarte bune, încheind anul 2020 pe locul patru în clasament (din 12 formaţii). În 11 partide, jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au acumulat 23 de puncte, având opt victorii şi trei înfrângeri. Şapte dintre succese au fost obţinute cu scorul de 3-0 sau 3-1 şi numai unul a venit în cinci seturi (3-2).
 
„CS Medgidia încheie turul sezonului regulat al Diviziei A1 la Volei Feminin pe locul 4, după CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj, echipe abonate la competițiile europene sezon de sezon, și la egalitate de puncte cu CS Dinamo București, echipă de care ne desparte însă setaverajul”, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)    
 
Citeşte şi:
 
Voleibalistele de la CS Medgidia, pe locul patru în Divizia A1 după turul sezonului regulat

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii