Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne dorim să fie şase victorii din şase“ Handbaliştii de la CS Medgidia întâlnesc ultima clasată, CSM Alexandria DivA

ro

21 Oct, 2021 00:00 1760 Marime text

 
  • CS Medgidia are punctaj maxim până acum şi se află pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia dispută un nou meci în campionat, întâlnind pe teren propriu CSM Alexandria DivA, în etapa a şasea a Diviziei A, seria B.
 
Confruntarea este programată sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 16.00, în sala „Iftimie Ilisei“ din Medgidia. CS Medgidia (antrenori, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga) are punctaj maxim până acum (15) şi se află pe locul doi în clasament, dar la egalitate de puncte cu liderul, CSU Piteşti, care are însă un golaveraj mai bun, +35 (153-118) faţă de +26 (162-136). De cealaltă parte, CSM Alexandria DivA este ultima clasată, pe locul 8, fără niciun punct până acum, după ce a pierdut toate cele cinci meciuri jucate. „Ne dorim să fie şase victorii din şase. Suntem tineri și promitem mult”, este mesajul handbaliştilor de la CS Medgidia.
 
În aceeaşi etapă, a doua reprezentantă a judeţului în Divizia A, HC Dobrogea Sud Constanţa DivA (locul 5, cu 6 puncte), întâlneşte în deplasare, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13.00, CS Dinamo Bucureşti DivA (locul 6, cu 6 puncte).  
 
La volei, cele mai mici dintre voleibalistele CS Medgidia încep, tot sâmbătă, evoluţiile din Campionatul Naţional. Jucătoarele pregătite de Nicoleta Cangea vor disputa, la Brăila, dou meciuri în sistem turneu, întâi cu LPS Brăila, iar apoi cu Academia de Volei Tomis Constanţa. Voleibalistele junioare 1 de la CS Medgidia au realizat a doua victorie în campionat, un 3-0 rapid, în deplasare, cu ACS Top Volei Constanţa. „Ne bucurăm că reușim să arătăm ca o echipă închegată și puternică. Ne dorim în acest campionat un drum fără cusur”, au spus fetele de la CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia) 

 
Citeşte şi:
 
Handbal
CS Medgidia a câştigat partida cu HC Dobrogea Sud DivA Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii