Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Axiopolis Cernavodă s-a impus în competiția ștafetelor de la Cupa Open Swim, întrecere națională (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

07 Nov, 2023 12:20 1505 Marime text
 
 
Înotătorii de la Axiopolis Cernavodă s-au impus în competiția ștafetelor (nelegitimate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern) de la competiția națională Open Swim,  desfășurată în bazinul de la Otopeni.
 

Într-o atmosferă încărcată de emoție, spirit combativ și trăiri intense, sportivii secției de natație ai Clubului Sportiv Axiopolis Cernavoda reușesc să se impună la Cupa Open Swim. Cu un start bun, elevii antrenorilor Petrescu Andrei și Tranulea Cristian reușesc să preia conducerea încă din primul schimb în competiția ștafetelor, acest rezultat oferind mare încredere pentru viitorul acestei secții. Această competiție de verificare se adaugă la experiența fiecărui copil, urmând in viitorul apropiat lupta în competiții oficiale, secția noastră fiind în curs de afiliere la Federația de Natație și Pentatlon Modern, este mesajul CS Axiopolis Cernavodă.

 
Cristian Tranulea a menționat că, în urma acestui rezultat, micii înotători de la Axiopolis Cernavodă aproape că închid capitolul „inițiere în sportul de performanță“.
 

Alături de domnul profesor Andrei Petrescu, am reușit să formăm o grupă care se impune în competiția ștafetelor (nelegitimate la federație) din cadrul competiției naționale OPEN SWIM. Ai noștri elevi incep «să-și arate colții», demonstrând o atitudine care noua ne oferă foarte multă încredere pentru ce urmează! Ne pregătim de nivelul următor, suntem în curs de afiliere la FRNPM, iar cu sprijinul Clubului Sportiv Axiopolis Cernavodă, ne dorim ca în premiera să putem aduce la startul Campionatului Național sportivii acestei secții. Mulțumim galeriei, clubului și tuturor celor implicați în acest rezultat! Domnule profesor... ca de fiecare dată... o adevărată plăcere și onoare să pot face performanță alaturi de dumneavoastră!, a precizat Cristian Tranulea.

 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:


Natație
Copiii de la Axiopolis Cernavodă, 20 de medalii la „Cupa Aegyssus“. Adina Albu, cea mai bună performanță (GALERIE FOTO + DOCUMENT)


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii