Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nadia Comăneci, întâlnire cu Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța. „O zi fericită alături de Nadia“ (GALERIE FOTO)

ro

16 Apr, 2024 14:11 538 Marime text
 
 
Marea campioană Nadia Comăneci s-a întâlnit cu talentata gimnastă Sabrina Voinea, de la CSM Constanța (noua stea a gimnasticii românești, antrenată de mama ei, Camelia Voinea).
 

Astăzi am avut o zi fericită alături de Nadia, este mesajul Cameliei Voinea, vicecampioană olimpică în 1988, la Seul, care a postat pe Facebook mai multe imagini de la întâlnirea din sala de la Complexul Sportiv Dinamo din București.

 
Nadia Comăneci și-a exprimat încrederea că gimnastele vor face o figură frumoasă la Jocurile Olimpice de la Paris, din acest an.
 

Nadia are încredere mare în Sabrina pentru Jocurile Olimpice! Fosta campioană olimpică, Nadia Comăneci a declarat că şansele cele mai mari ale României de a avea o gimnastă într-o finală la Jocurile Olimpice sunt la bârnă. Ea s-a văzut cu talentata gimnastă Sabrina Voinea de la CSM Constanța (antrenată de mama ei, Camelia) și are încredere în capacitățile acesteia de a realiza un rezultat foarte bun la Paris, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Imaginile au fost preluate de pe contul de Facebook „Sabrina Voinea Gimnastica“.
  
Citește și:


Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, laureata „Galei gimnasticii româneşti“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii