Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune infernală Rugbyştii de la Tomitanii, meci la Constanţa cu CSM Știinţa Baia Mare, liderul cu victorii pe linie al clasamentului

ro

19 Oct, 2019 00:00 1976 Marime text

Meci foarte dificil, sâmbătă, 19 octombrie, pe teren propriu, pentru rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, în etapa a opta a SuperLigii, prima din retur. Antrenaţi de Cristian Cojocaru, jucătorii echipei de pe litoral, aflaţi pe ultimul loc în clasament, fără niciun punct, se confruntă cu liderul ierarhiei, CSM Știinţa Baia Mare, formaţie care a câştigat toate cele şase meciuri jucate până acum.


Astfel că misiunea Tomitanilor din partida case se joacă pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, de la ora 11.00, este infernală. „Cu siguranţă, meciul va fi unul foarte dificil. Adversarii nu-şi permit niciun pas greşit. Trebuie să scoatem tot ce-i mai bun din noi într-o astfel de confruntare“, a declarat Cristian Cojocaru. În etapa trecută, Tomitanii au cedat la Constanţa în faţa Gloriei Buzău, scor 22-45, în vreme ce Știinţa Baia Mare a dispus în propriul fief cu 44-17 de Dinamo Bucureşti. Prima partidă a rundei a fost U Cluj - Timişoara Saracens 27-19, iar sâmbătă, de la ora 11.00, se mai joacă Gloria Buzău - CSA Steaua. Clasamentul arată astfel: 1. Baia Mare - 28p, 2. Steaua - 25p, 3. Timişoara - 22p, 4. Cluj - 13p, 5. Buzău - 10p, 6. Dinamo - 9p, 7. Tomitanii - 0p.
 

„Nu dezarmăm“

 
„Să nu avem niciun punct la finele turului e o situaţie neplăcută, greu de digerat. Ne-am confruntat însă cu foarte multe accidentări, cu jucători operaţi, ceea ce s-a cunoscut. Din acest motiv, banca noastră de rezerve a fost aproape inexistentă. Pe tot parcursul turului, a trebuit să jucăm cu multe improvizaţii. Însă în această iarnă credem că lucrurile se vor schimba. Vom aduce cel puţin şase jucători, care să fie un mare plus pentru 2020. Pe de altă parte, vor fi şi unele plecări din lot, cei care nu fac faţă la nivelul SuperLigii. Nu dezarmăm, încercăm să rezolvăm problema în fazele finale, pentru că şi în sezonul trecut s-a întâmplat la fel. Am încheiat sezonul regulat pe locul cinci, iar în play-out lucrurile s-au schimbat, clasamentul arătând altfel. Nu ne rămâne decât să punem osul la treabă pentru retur“, a mai spus Cristian Cojocaru.
 

CS Năvodari întâlneşte Griviţa Bucureşti

 
Tot sâmbătă, dar de la ora 15.00, are meci oficial, în etapa a patra a Diviziei Naţionale de seniori, şi CS Năvodari, campioana din sezonul trecut. Aflată pe locul doi în clasament, cu zece puncte, formaţia pregătită de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase se duelează la Năvodari, pe stadionul „Flacăra“, cu RC Griviţa Bucureşti (locul 5, cu 6 puncte). Celerlalte meciuri ale rundei sunt: CSUAV Arad - Bucovina Suceava, Știinţa Petroşani - RC Bârlad (sâmbătă, de la ora 11.00) şi CSM Galaţi - RC Gura Humorului (duminică, de la ora 15.00). Clasament: 1. Petroşani - 14p, 2. Năvodari - 10p, 3. Galaţi - 8p, 4. Bârlad - 7p, 5. Griviţa - 6p, 6. Suceava - 6p, 7. Arad - 4p, 8. Gura Humorului - 2p.


Citeşte şi:


Tomitanii Constanţa Cristian Cojocaru - „E o situaţie neplăcută, greu de digerat. Însă credem că lucrurile se vor schimba în iarnă“

Rugby CS Năvodari a trecut în deplasare de RC Bârlad (galerie foto)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii