Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Rednic, din nou la echipă FC Viitorul întâlneşte ultima clasată, Poli Iaşi. „Sper ca revenirea mea să aducă un plus”

ro

22 Feb, 2021 00:00 2650 Marime text
  • FC Viitorul are mare nevoie de victorie în partida cu „lanterna roşie”.
  • După eşecul cu FC Argeş, echipa constănţeană a ajuns la al optulea meci la rând fără victorie şi la a treia înfrângere consecutivă în Liga 1.
  • Distanţa care desparte FC Viitorul de ultimul loc de play-off s-a mărit la zece puncte.  
 
FC Viitorul susţine luni, 22 februarie, meciul din etapa a 25-a a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, de la ora 20.30, ultima clasată, Poli Iaşi.
 
Cu şapte runde înainte de încheierea sezonului regular, echipa constănţeană se află la zece puncte distanţă de poziţia a şasea, ultima care asigură accederea în turneul play-off. Viitorul a fost trasă în jos de seria negativă din ultima perioadă, complicându-şi misiunea de calificare în play-off. După eşecul din deplasare cu FC Argeş (0-1 în etapa a 23-a), FC Viitorul a ajuns la al optulea meci la rând fără victorie şi la a treia înfrângere consecutivă în Liga 1. Formaţia constănţeană a acumulat până acum 25 de puncte, după cinci victorii, zece egaluri şi opt înfrângeri, golaveraj 29-31. Astfel că victoria este absolut necesară în meciul cu „lanterna roşie” Poli Iaşi, formaţie care a strâns 16 puncte până acum. 
 

„Trei puncte sunt foarte importante”

 
„E primul meci al echipei de după izolarea mea. Sper ca revenirea mea să aducă un plus de încredere, mai multă determinare şi responsabilitate. E clar că, în ultimele meciuri, am pierdut foarte multe puncte pe greşeala noastră. Jucăm cu o echipă care e într-o situaţie dificilă, dar nici o noastră nu-i mai bună. Suntem concentraţi şi conştienţi că cele trei puncte sunt foarte importante pentru Viitorul”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul, revenit, săptămâna trecută, la antrenamentele formaţiei, după perioada petrecută în izolare, în urma infectării cu Covid-19.
 
Pe 3 februarie, FC Viitorul a informat că rezultatele la testarea Covid-19 pentru Mircea Rednic, antrenorul secund Sorin Rădoi și antrenorul cu portarii Ștefan Preda sunt pozitive. Din această cauză, de comun acord cu Mircea Rednic, care a condus online ședințele de pregătire timp de două săptămâni, pe banca tehnică a echipei au stat, în această perioadă, alți doi antrenori din cadrul clubului constănţean, Cătălin Anghel și Cristian Sava.
 

„Nu avem altă variantă decât victoria" 


„Va fi un meci greu, Poli Iaşi nu trece printr-o perioadă foarte bună, ca şi noi, de altfel. Adversarii vor veni să dea totul. Ambele echipe au nevoie de puncte. Sper să jucăm bine şi să reuşim să câştigăm. În ultima perioadă, n-am mai găsit drumul spre succes, dar trebuie să ne uităm înainte şi să încercăm să nu mai repetăm greşelile de până acum”, a spus fundaşul Viitorului Sebastian Mladen.

„Nu avem altă variantă decât victoria. Acesta e singurul nostru obiectiv din meciul de luni şi trebuie să-l îndeplinim. În ultimul timp, nu am fost foarte inspiraţi, iar în unele momente ne-a lipsit şi concentrarea, mai ales pe unele finaluri de joc, când am pierdut puncte la ultima fază a meciului. Sperăm ca de luni situaţia să se schimbe şi să începem să câştigăm”, a menţionat şi mijlocaşul Cosmin Matei.    

 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Atacantul Juvhel Tsoumou, transferat de FC Viitorul

O nouă testare Covid-19 la FC Viitorul. Care au fost rezultatele

FC Viitorul, la nouă puncte de play-off. În meciul următor, echipa constănţeană întâlneşte ultima clasată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii