Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Slave, de la CSS1 Constanţa, câştigătorul Cupei României la spadă. Podium şi pentru David Garagancea (CS Farul) - galerie foto

ro

01 Nov, 2021 00:00 2770 Marime text

 
  • Mihai Slave a dispus în finală de Sebastian Toma (LPS Craiova), cu 10-9, la capătul unei partide extrem de disputate.
 
Sala de scrimă „Ana Pascu“ din Bucureşti a găzduit întrecerile ediţiei 2021 ale Cupei României DCNEU la scrimă Under-13. Reprezentanţii litoralului au concurat în proba de spadă, atât la fete, cât şi la băieţi, urcând de două ori pe podium.
 
Ambele medalii, una de aur şi una de bronz, au fost obţinute în proba masculină, care a fost câştigată de Mihai Slave (CSS1 Constanţa; profesori, Ion Niţulescu şi Monica Marinescu), în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat David Garagancea (CS Farul; antrenoare, Mihaela Ion). Mihai Slave a dispus în finală de Sebastian Toma (LPS Craiova), cu 10-9, la capătul unei partide extrem de disputate. Premierea medaliaților și a spadasinilor clasați pe locurile 5-8 a fost efectuată de Simona Gherman, campioană olimpică, mondială și europeană cu echipa de spadă a României. Au concurat 49 de spadasini, iar de la Constanţa au urmat în clasament David Baicu (CS Farul) - locul 12, Flavius Papp (CSS1), Eduard Doicaru (CS Farul), David Maier (CSS1) şi Tiberiu Tănănău (CSS1).
 
În întrecerea feminină, secţiune cu 60 de sportive la start, cel mai bine de la Constanţa s-a clasat Irina Bănică (ACS Prima Spadă; antrenori, Monica Marinescu şi Ion Niţulescu), cea care a ocupat poziţia a şaptea. Dintre reprezentanţii litoralului, în continuare în ierarhie s-au clasat Alexandra Cocoş (CSS1) - locul 14, Eva Mateescu (CSS1), Anaith Ciocan (CS Farul), Diana Tufan (CS Farul), Irina Nicea (CSS1), Alexia Maria Mocanu (ACS Athos Fencing; antrenoare, Mihaela Ion), Maia Burtescu (ACS Athos Fencing) şi Clara Dulgheroiu (CS Farul). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Scrimă)
 
Citeşte şi:
 
Scrimă
Maria Stan, de la CSS1 Constanța, a urcat pe podium la Cupa României la spadă (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii