Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miercuri, 20 decembrie 2023 Intrare liberă la meciul de baschet CSM Constanța - SCM U Craiova

ro

20 Dec, 2023 09:54 954 Marime text
 
Cu trei meciuri rămase de disputat în 2023, echipa masaculină de baschet CSM Constanța caută să ducă seria victoriilor de pe teren propriu cât mai departe.
 
Miercuri, 20 decembrie 2023, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, formația de pe litoral primește vizita SCM U Craiova, în Liga Națională Getica '95.
 
Va fi prima întâlnire între cele două echipe, meciul de astăzi fiind o restanță din etapa a 7-a.
 

Meciul contra celor de la SCM U Craiova va fi penultimul al anului pe teren popriu, în următoarea etapă urmând să evoluăm în deplasare contra celor de la CSM CSU Oradea pe 23 Decembrie ca mai apoi să închidem anul cu baschet, pe 30 Decembrie, la Sala Sporturilor împotriva celor de la BC CSU Sibiu, echipă pe care o vom întâlni de altfel și în Cupa României Final 8. Intrarea la meci este liberă! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Turneul Final 8 din Cupa României se va desfășura la Cluj-Napoca.
 
Ședinta de atribuire a turneului a avut loc la sediul Federației Române de Baschet, organizarea fiind câștigată de clubul U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.
 
Meciurile din sferturile de finală, semifinale și finala Cupei României se vor disputa în BT Arena, în luna februarie a anului viitor, datele exacte urmând să fie anunțate în curând.
 
După atribuirea organizării turneului final, în prezența reprezentanților a patru dintre echipele calificate, s-a trecut la tragerea la sorți a sferturilor de finală, din urnă reieșind următoarele dispute:
 
CSO Voluntari - U-BT Cluj-Napoca
BC CSU Sibiu - CSM Constanța
CSM Ploiești - Rapid București
CSM CSU Oradea - CSM Târgu Mureș
 
Câștigătoarele primelor două partide, respectiv ale ultimelor două întâlniri, se vor duela în semifinalele Cupei României.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschetbaliștii de la CSM Constanța și-au luat revanșa în fața CS Vâlcea 1924 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii