Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii pentru oraşul Ovidiu la Campionatul Naţional de Ashihara Karate

ro

06 Nov, 2019 00:00 2245 Marime text
La Campionatul Naţional de Ashihara Karate, întrecere care s-a disputat la Braşov, a fost reprezentat şi oraşul Ovidiu din judeţul Constanţa, pentru care au concurat 11 sportivi.

În urma unor evoluţii deosebite, bilanţul sportivilor de la Ovidiu a fost de şase medalii: aur - Rebeka Hanriot; argint - Vlad Toboc, Alexandru Ardeleanu, Liviu Gheorghe; bronz - Alexandru Toboc, Andrei Trişcă. „De menţionat că aceşti copilaşi s-au bătut de la egal la egal cu sportivi foarte titraţi, campioni mondiali şi europeni, cu multă experienţă în Ashihara Karate. Clasarea putea fi şi mai bună pentru sportivii noştri, dacă nu ratau calificarea sau aurul în ultimele secunde. Trebuie să ştiţi că la acest concurs trei sportivi ovideni au fost debutanţi. Chiar şi în aceste condiţii, Liviu Gheorghe a reuşit să devină vicecampion naţional, pierzând aurul cu câteva secunde înainte de final. Alţi debutanţi, Flavius Pena şi Ilie Merla, au avut câte trei victorii de fiecare, ratând calificarea la un punct diferenţă. La acest concurs au mai participat şi Ionuţ Năstase, Andreea Guriţă şi Adrian Pagu, care au avut şi ei o evoluţie bună, dar nu suficientă pentru nivelul ridicat al competiţiei. Mulţumim Primăriei Ovidiu şi Consiliului local Ovidiu pentru sprijinul acordat“, a precizat antrenorul secţiei, Ștefan Ghiţulescu.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Ovidiu)
 
Citeşte şi:
 
Micii rugbyşti de la CSO Ovidiu, vicecampioni naţionali. Un component al echipei, desemnat cel mai tehnic jucător (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii