Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța a cedat în amicalul cu U Craiova, în care "marinarii" au ratat un penalty

ro

27 Mar, 2021 14:30 3380 Marime text
  • Partida le-a revenit gazdelor, scor 2-0 (0-0), după ce echipa de pe litoral a ratat un penalty în prima repriză, în minutul 27, prin Cruceru.
Divizionara secundă C Farul Constanța a susținut astăzi în Bănie un amical cu echipa de Liga 1 U Craiova.

Partida le-a revenit gazdelor, scor 2-0 (0-0), după ce echipa de pe litoral a ratat un penalty în prima repriză, în minutul 27, prin Cruceru.


După trei zile de minicantonament în Bănie, echipa noastră a disputat astăzi un meci amical în compania ocupantei locul 3 din Liga 1, Universitatea Craiova.

Partida, desfășurat la baza sportivă a oltenilor, “Lunca Jiului”, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Mamut. 

Prima repriză a fost una foarte echilibrată, iar echipa pregătită de Ianis Zicu a avut o șansă imensă de a deschide scorul în minutul 27.
Atacantul Simon Măzărache a fost faultat în careu, iar lovitura de pedeapsă a fost executată de Antonio Cruceru.

Șutul său a fost parat de portarul gazdelor, mijlocașul nostru a reluat din nou spre poartă, însă mingea a lovit bara din dreapta lui Pigliacelli. Astfel, cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate.

Și repriza secundă s-a desfășurat sub semnul echilibrului, însă oltenii au reușit să puncteze de două ori, profitând de nesincronizările din defensiva noastră. Ambele goluri au fost marcate de atacantul Ivan Mamut, în minutul 55 și 68, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.

 
FC Farul (antrenor, Ianis Zicu) a jucat cu: Fara (57 Dur-Bozoancă) - Băjan, I. Ursu, Antoche, Panait (57 Carabela) - Greu, Cărăruș (65 Pelivan) - Al. Stoica (57 Fl. Bălan), Cruceru (46 Damașcan), Bîrnoi - Măzărache.

Sursa foto: Facebook (FC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii