Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marţi, se joacă FC Viitorul - Gaz Metan Cătălin Anghel - „Trebuie să vorbim mai puţin şi să facem mai mult în teren”

ro

19 Apr, 2021 20:12 5401 Marime text
  • În clasament, echipa de pe litoral se află pe loc de baraj, 7, cu 16 puncte.

FC Viitorul susţine marţi, 20 aprilie, meciul din etapa a doua a turneului play-out al Ligii 1, întâlnind, de la ora 19.00, pe teren propriu, Gaz Metan Mediaş.

În clasament, echipa de pe litoral se află pe loc de baraj, 7, cu 16 puncte, în timp ce formaţia din judeţul Sibiu e a cincea în ierarhie, cu 18 puncte.

E o partidă mai importantă decât cea anterioară, din sezonul regulat. Jucând cu ei, lucrurile sunt destul de clare. Cred însă că trebuie să vorbim mai puţin şi să facem mai mult în teren. Trebuie să alegem tactica potrivită pentru a rezolva problemele din jocul echipei. Orice partidă câştigată înseamnă imens, le-am numit finale. Două victorii te pot duce mult mai sus. Dar e şi reversul, dacă nu faci rezultate, te poţi afunda, iar de acolo se iese greu. Aşa că, repet, e momentul să facem mai mult în teren şi să câştigăm meciul, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.

E o partidă foarte importantă pentru noi. Va fi greu, dar sunt sigur că vom câştiga. Meciul trecut, cu UTA, în care am fost titular în premieră la Viitorul şi am avut o evoluţie bună, îmi dă încredere, a spus mijlocaşul de 18 ani Constantin Grameni.

Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi şi să ieşim învingători de pe teren. Avem nevoie să marcăm goluri şi să câştigăm meciuri, pentru a ne putea îndeplini obiectivul. Pe teren, avem un mic blocaj în ultimii 20 - 30 de metri şi nu am putut înscrie în ultimele partide, dar eu sper ca, având în vedere antrenamentele pe care le-am făcut şi încrederea pe care ne-o antrenorul, la această partidă să punctăm de mai multe ori, a menţionat şi atacantul George Ganea.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: FC Viitorul  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii