Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ au discutat şi cu Marius Jianu, şi cu Alexandru Giurgiu La FC Farul va veni portarul Bogdan Olaru

ro

29 Jan, 2015 00:00 2829 Marime text
Mişcări de trupe în poarta FC Farul. Unul dintre goal-keeperii echipei constănţene, Gabriel Ciucă, se va despărţi de „marinari“, iar pentru completarea postului, oficialii Farului au căutat mai multe soluţii.
 
„Gabriel Ciucă are unele probleme personale şi a dorit să fie mai aproape de casă. Va sosi însă Bogdan Olaru, care a apărat în tur la Delta Dobrogea Tulcea. Vine cu actele în mână, rămânând să ne înţelegem. De asemenea, îl verificăm în această perioadă pe Alexandru Coman“, a declarat preşedintele FC Farul, Auraş Braşoveanu. În vârstă de 26 de ani, Olaru este gălăţean şi, în afară de Delta, a mai jucat la echipe precum Dunărea Galaţi, FC Maramureş ori Poli Galaţi. Are 1,91 m înălţime şi 85 de kilograme. Alexandru Coman (25 de ani, 1,98 m) a evoluat la Corvinul Hunedoara, iar ieri a participat la antrenamentul constănţenilor.

Alte două posturi pe care Farul vrea să se întărească sunt fundaş stânga şi atacant. În acest sens, s-a discutat cu apărătorul Alexandru Giurgiu (22 de ani, 1,87 m) şi cu vârful Marius Jianu (26 ani - vârstă pe care o împlineşte astăzi şi 1,79 m). Ultima dată la Metalul Reşiţa, Giurgiu a trecut şi pe la Astra Giurgiu şi Dinamo, dar a evoluat şi la Unirea Alba Iulia, şi la Turnu Severin. Lansat de Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, Jianu a mai jucat la Prefab Modelu, Curtea de Argeş, Săgeata Năvodari (unde a prins o perioadă bună, cu multe goluri înscrise), FC Viitorul şi Unirea Slobozia. O altă varianţă pentru postul de atacant este Cristian Pantelie, care a mai fost la Farul.

De luni, 2 februarie, Farul va intra într-un cantonament de zece zile la stadion, urmând a efectua multe antrenamente pe plajă. Tehnicienii constănţeni au în plan cinci meciuri de verificare. Trei sunt deja stabilite, cu Delta Dobrogea Tulcea (pe 14 februarie), cu Înainte Modelu (pe 18 februarie) şi cu Dunărea Călăraşi (ultima, pe 21 februarie), iar sâmbătă, 31 ianuarie, se doreşte o partidă cu o echipă de Liga a IV-a din judeţul Constanţa, posibil CS Eforie.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii