Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:47 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mari sportivi ai României, incluși în campania #campioniacasa. E reprezentată și Constanța

ro

15 Jun, 2020 16:03 1832 Marime text

• Campania e lansată de Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Televiziunea Română.

Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Televiziunea Română, lansează, începând de astăzi, campania cu premii  #campioniacasa, se arată pe site-ul oficial al MTS.

Pornind de la îndemnul «Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel putin 30 de minute în fiecare zi», campania își propune conștientizarea importanței unei bune condiții fizice a fiecăruia dintre noi. Pe parcursul a 30 de zile, mari sportivi ai României vor exemplifica, pentru publicul larg, variante clare de exerciții fizice din rutina lor, pe care le putem face oriunde timp de 30 de minute, se arată în comunicat.


Participanții reprezintă diferite discipline sportive, iar printre ei se întâlnesc nume cu rezonanță, cum sunt: Adrian Mutu, Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță (fost la FC Viitorul, care l-a lansat în fotbalul are), Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, constănțeanca Eliza Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, Florin Surugiu.

Aceștia ne invită să le urmăm exemplul și să trăim fiecare experința unui campion în drumul lui spre performanță. Campania presupune difuzarea, timp de 30 de zile, de luni până vineri, pe posturile Televiziunii Române, precum și pe platformele de socializare SRTV și MTS, a unor videoclipuri de 30-50 de secunde, în care campionii României se filmează efectuând diferite serii de exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive și ușor de realizat, se mai menționează în comunicatul MTS.


Pe toată durata campaniei #campioniacasa, publicul este invitat să identifice exercițiul cheie prezent în fiecare videoclip, să se filmeze în timp ce îl execută și să trimită înregistrarea, conform regulamentului, la adresa de e-mail campioniacasa@mts.ro. Publicul va fi invitat să voteze videoclipurile preferate pe platformele de socializare ale Televiziunii Române și ale Ministerului Tineretului și Sportului, cele mai votate urmând a fi premiate și difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR, cât și pe canalele de socializare menționate. Detalii legate de regulamentul de concurs și premiile ce vor fi acordate se pot găsi pe site-ul oficial al MTS și SRTV.

Ministerul Tineretului şi Sportului provoacă și alte personalități din diferite ramuri sportive, campioni, vloggeri, să prezinte iubitorilor de sport și de mișcare rutina lor sportivă, oferind un model de viață sănătos și echilibrat.

Publicul este încurajat să practice constant o activitate fizică chiar și după ridicarea restricțiilor actuale și în același timp să nu ignore măsurile de distanțare socială. În acest sens, seriile de exerciții propuse de sportivi pot fi practicate individual acasă, în parcuri sau în orice altă locație cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție aflate în vigoare.

Sursa foto: Facebook (Eliza Samara)

Ti-a placut articolul?

Comentarii