Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marco Enciu, golgheterul „marinarilor“, revine, astăzi, la Farul (galerie foto)

ro

04 Feb, 2015 00:00 3099 Marime text
FC Farul îşi completează astăzi lotul cu golgheterul său, Marco Enciu. Cel mai bun om din ofensiva „marinarilor“ în sezonul de toamnă, cu cinci goluri şi trei pase decisive în campionat, fotbalistul de 26 de ani decisese să se despartă de Farul şi mersese la formaţia arădeană Şoimii Pâncota, cu care se înţelesese şi cu care se pregătea de mai multe zile.
 
Oficialii constănţeni au hotărât să-l cheme însă la echipă, iar Enciu, fiind sub contract cu Farul, a trebuit să respecte această decizie. Astfel că ieri a părăsit Aradul, iar în această dimineaţă va pleca de la Timişoara spre Constanţa, unde va ajunge diseară. Marco se va prezenta sub comanda noului principal al clubului constănţean, Marian Dinu, intrând în cantonament, alături de ceilalţi 25 de jucători opriţi de tehnicienii Farului în pregătire centralizată.

 Farul va disputa patru amicale


„Marinarii“ au intrat în cantonament aseară, la un hotel din staţiunea Mamaia, unde vor sta până miercuri, 11 februarie, când, de la ora 11.00, vor susţine la Cernavodă amicalul cu echipa locală Axiopolis (vicelidera Seriei Vest a Ligii a IV-a a judeţului Constanţa). În afară de acest meci, Farul mai are în program trei partide de verificare: sâmbătă, 14 februarie, cu Delta Dobrogea Tulcea (Liga a III-a, locul 2), la Constanţa; miercuri, 18 februarie, cu Înainte Modelu (Liga a III-a, locul 7), la Constanţa; sâmbătă, 21 februarie, cu Dunărea Călăraşi (Liga a III-a, locul 1), în deplasare.

 Cine a intrat în cantonament


Ceilalţi 25 de jucători care au intrat în cantonament aseară sunt: Vl. Neagu, Olaru, Dinu - portari; Băjan, Cl. Popa, Fl. Pătraşcu, D. Ciobanu, Buzea, Fl. Tudorache, Giurgiu, Sescioreanu - fundaşi; Pâslaru, Ochia, Cârstoiu, R. Neagoe, V. Ion, Vieru, Caciandone, Plămadă, Moroşanu, C. Miron  - mijlocaşi; M. Jianu, Al. Grigoraş, Muscă, Igiroşanu - atacanţi. În privinţa fundaşului stânga Robert Szalkai, antrenorul Marian Dinu a spus: „Noi îl dorim înapoi. Este sub contract cu Farul şi aşteptăm să se clarifice situaţia sa.“

S-a întors şi Nicolae Iorga


 Ieri, fotbaliştii Farului au efectuat primul antrenament pe plajă de la începerea pregătirii. Jucătorii au lucrat pe nisipul de la Mamaia sub conducerea antrenorilor Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina şi a preparatorului fizic Gheorghe Avram. Pe lângă acesta din urmă, la echipă a revenit şi un alt om din staff, maseurul Nicolae Iorga. În perioada de cantonament, jucătorii se vor pregăti pe plajă, pe terenul CFR din Constanţa şi în sala de forţă. Tot ieri, Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul, a declarat că a fost operat în Germania, în urma problemelor pe care le are cu arterele. „Acum am ieşit din operaţie. Cred că este OK", a transmis Giani Nedelcu un SMS, ieri după-amiază.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii