Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Luptătorii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanţa, vicecampioni europeni (galerie foto)

ro

06 Mar, 2019 10:07 2696 Marime text
Performanţă deosebită la Campionatul European Under-23 de la Novi Sad (Serbia) pentru luptătorul Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa.

Sportivul pregătit de Gheorghe Grigore a cucerit medalia de argint la categoria 55 kg, în finală întâlnindu-l pe Nugzari Tsurtsumia, din Georgia.

Un alt farist pregătit de acelaşi tehnician, Răzvan Arnăut, va lupta şi el pentru medalia de aur.

Două rezultate excepţionale şi datorită antrenorului Gheorghe Grigore, care depune o muncă titanică, cu o dăruire rar întâlnită, pentru a duce luptele constănţene spre cele mai înalte culmi. Avem nevoie de aşa exemple de sportivi şi antrenori. Felicitări şi vă aşteptăm acasă cu mare drag!, a declarat Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa.

Dacă azi aurul nu a ajuns în palmaresul nostru, Arnăut Răzvan este cel care ține sperantele noastre încă vii. După un parcurs excelent, demn de un adevarat campion, Arnăut și-a asigurat și el prezența în finala mare a categorie 60 kg!, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte.

UPDATE:

Şi Răzvan Arnăut a obţinut medalia de argint, pierzând partida din finală cu turcul Kerem Kamal. La această categorie, președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, a acordat medalia de aur.

Rezultate foarte bune pentru sportivi, antrenor, club, oraş, federaţie, ţară. De cinci ani aştept aceste performanţe. Am avut încredere în ei şi răbdare. Au reuşit! A fost o muncă titanică! Felicitări sportivilor!, a precizat antrenorul Gheorghe Grigore.

Ambiția de care a dat dovadă Răzvan Arnăut la acest Campionat European U23 ne face să credem că România a câștigat, pe lângă medalia de argint, un luptător pentru viitor! Felicitări, Răzvan! Hai România!, se menţionează pe pagina de Facebook a Federaţiei.  


Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Lupte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii