Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Tiţa şi Andreea Ana, incluşi în clasamentul celor mai buni luptători români ai anului 2020

ro

01 Jan, 2021 00:00 5208 Marime text
  • Florin Tiţa este de la CS Farul Constanţa, iar Andreea Ana e legitimată la CSA Steaua Bucureşti, dar a fost formată ca luptătoare la Mangalia, de unde e originară.
 
Biroul Federal al Federaţiei Române de Lupte a votat clasamentul celor mai buni sportivi din acest an, conform performanțelor.
 
În ierarhia pe 2020 au fost incluşi şi Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa (antrenor, Grigore Gheorghe), dar şi Andreea Ana, de la CSA Steaua Bucureşti, sportivă originară însă din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, cu antrenorul Marian Oancea.
 
Iată clasamentul FRL:
 
Alin Alexuc - Sportivul anului 2020
Albert Saritov
Cătălina Axente
Nikolai Okhlopkov
Kriszta Incze
Suzana Șeicariu
Mihai Mihuț
Florin Tița
Alina Vuc
Ana Andreea.
 
„Constanța demonstrează că este o forță în lupte, prin cei doi sportivi de 10, Ana Andreea şi Florin Tiţa. Al treilea era sigur Răzvan Arnăut, dacă nu se opera anul acesta. Felicitări tuturor, viața este o luptă, deci... luptă! Numai împreună vom reuşi!”, a fost mesajul lui Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa.
 

„Împreună am construit ceva solid, frumos”

 
Componenţi ai lotului României de lupte greco-romane, Răzvan Arnăut şi Florin Tiţa au fost premiaţi şi pe plan local pentru rezultatele obţinute, cu ajutorul lui Vasile Vicol, într-o festivitate de final de an care i-a recompensat pe cei mai buni luptători constănțeni din 2020.
 
„Primii trei sportivi ai județului sunt de la... Farul Constanța şi referitor la aceasta îmi aduc aminte că acum 6-7 ani i-am spus maestrului Grigore Gheorghe că va face mare performanţă, iar ochiul / simțul nu m-au înşelat, deja a umplut vistieria cu câteva medalii europene şi mondiale, ceea ce este enorm pentru luptele constănțene. Luptele sunt pasiune, iar, când există pasiune şi nu mințim sportul, facem mare performanță. Vă mulțumesc că existați în viața mea, că sunt martor la realizările voastre şi că împreună am construit ceva solid, frumos! Doamne ajută şi sărbători fericite”, a mai menţionat Vasile Vicol.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Florin Tiţa, Lucian Luca)

Citeşte şi:
 
Florin Tiţa şi Andreea Ana participă la Campionatul European de lupte pentru seniori (galerie foto)

Răzvan Arnăut și Andreea Ana, în loturile olimpice de lupte ale României. Își reiau și ei pregătirea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii