Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătoarea Gabriela Prodan, de la CS Victoria Cumpăna, pe locul întâi la Cupa României

ro

29 Apr, 2021 00:00 3751 Marime text
  • Gabriela Prodan s-a dovedit cea mai bună luptătoare a categoriei 50 kg de la Cupa României desfăşurată la Odorheiu Secuiesc.
  • Autorităţile locale din Cumpăna urmează a organiza şi o festivitate de premiere în urma acestei performanţe.
  • Gabriela Prodan a urcat pe podium şi la Cupa României pentru cadeţi, întrecere care s-a desfăşurat la Piteşti, înainte de Cupa României Under-15.  

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a urcat pe podium la o nouă competiţie importantă din calendarul intern al Federaţiei Române de Lupte, Cupa României la categoria de vârstă Under-15, care s-a disputat la Odorheiu Secuiesc.
 
Reprezentantă a grupării sportive din localitatea constănţeană, Gabriela Prodan a concurat la categoria 50 de kilograme şi s-a dovedit invincibilă în concurs, ocupând la final locul întâi. „Primăria și Consiliul Local Cumpăna, alături de conducerea Clubului Sportiv, transmit felicitări sportivei noastre și profesorului antrenor Vasile Vicol pentru medalia de aur obținută! Suntem mândri de voi!! Mult succes la următoarele competiții!”, s-a menţionat pe pagina de Facebook „Cumpăna News”, în continuare urmând a se desfăşura pe plan local şi o festivitate de premiere în urma acestei performanţe.
 

Speranţe şi pentru podium continental

 
„CS Victoria Cumpăna a demonstrat şi acum că, în această mică localitate se nasc campionii. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul autorităților locale, care au înțeles că sportul dezvoltă copiii armonios, formând un caracter puternic, un corp zeic şi o minte ascuțită. Felicitări şi avem speranţe mari pentru o medalie la Campionatele Europene de peste o lună”, a menţionat şi Vasile Vicol.
 

Pe podium şi la întrecerea pentru cadeţi

 
Gabriela Prodan a urcat pe podium şi la Cupa României pentru cadeţi, întrecere care s-a desfăşurat la Piteşti, înainte de Cupa României Under-15. Deşi mai mică cu doi ani ca vârstă, Gabriela Prodan a cucerit medalie în Trivale, ocupând locul doi la categoria 49 kg. CS Victoria Cumpăna s-a întors cu patru medalii, trei de argint şi una de bronz, de la Cupa României desfăşurată la Piteşti. Aceste rezultate deosebite au fost răsplătite financiar la Cumpăna, de autorităţile locale, dar şi de club, într-o festivitate la care au participat primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, dar şi directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuţă.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 
Sursa foto: Facebook (Vasile Vicol)
 
Citeşte şi:
 
Lupte
Premii pentru rezultatele frumoase ale CS Victoria Cumpăna la Cupa României pentru cadeţi


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii