Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „O seară magnifică!“ Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, a devenit și campioană europeană de senioare (GALERIE FOTO)

ro

31 Mar, 2022 16:04 2464 Marime text




Campioană mondială și europeană Under-23, Andreea Ana a deprins luptele la Mangalia, acolo unde a fost lansată în performanță de antrenorul Marian Oancea.

 
Luptătoarea Andreea Ana, originară din Mangalia, are prilejul să obțină o nouă performanță internațională de răsunet, astăzi evoluând în finala Campionatului European de seniori de la Budapesta.

În vârstă de 21 de ani, sportiva legitimată la CSA Steaua București evoluează la Euro la categoria 55 kg, iar în meciul pentru titlul continental o are ca adversară pe Oleksandra Khomenets, din Ucraina.   

Campioană mondială și europeană Under-23, Andreea Ana a deprins luptele la Mangalia, acolo unde a fost lansată în performanță de antrenorul Marian Oancea.

La finele anului trecut, Federația Română de Lupte și-a desemnat laureații lui 2021, iar sportiva anului a fost desemnată Andreea Ana.

Ea s-a numărat și printre cei opt sportivi români incluși în ierarhiile de final de an ale Federației Internaționale de Lupte, ocupând locul doi în lume pe 2021 la categoria 55 kg. 

UPDATE:
 
Andreea Ana a câștigat și finala, devenind campioană europeană și la nivel de senioare.
 

O seară magnifică pentru luptele românești la Budapesta!
 
Ana Andreea Beatrice (55 kg) devine Campioană Europeană de Seniori, în premieră pentru luptele feminine românești!
 
Un aur istoric, la o lună distanță de titlul continental obținut de Andreea la U23!
 
Andreea trecut în finala mare de Oleksandra Khomenets (UKR) cu 7-5, făcând imnul României să răsune în sala din Budapesta și aducând admirația României pe plan internațional!
 
Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor si staff-ului tehnic precum și antrenorilor care au contribuit la descoperirea și pregătirea ei!, este mesajul Federației Române de Lupte.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii