Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, FC Viitorul se duelează cu „lanterna roșie“ a Ligii 1 Gică Hagi - „Avem nevoie de această victorie“

ro

09 Dec, 2019 00:00 1688 Marime text

FC Viitorul susține luni, 9 decembrie, de la ora 20.30, meciul din etapa a 20-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare FC Voluntari. Echipa de pe litoral e a cincea în ierarhie, cu 32 de puncte, după nouă victorii, cinci egaluri și cinci înfrângeri, golaveraj 39-22, în vreme ce formația ilfoveană ocupă locul 14 (ultimul), cu opt puncte, având o victorie, cinci egaluri și 12 înfrângeri, golaveraj 11-32.  
 
 
„Toate meciurile sunt importante. Niciodată nu am vorbit doar de echipele din partea de sus a clasamentului. Obiectivul nostru e să luăm cele trei puncte. Dar și Voluntari va dori să câștige, joacă acasă. Avem nevoie de această victorie. Vom vedea ce va fi pe teren. Noi luptăm să intrăm în play-off. Acesta e țelul nostru numărul 1, declarat de la începutul anului. Mai sunt șapte meciuri, puncte multe. Presiunea la noi e din prima zi, de când vrei să joci fotbal bun și să ataci. Noi căutăm mereu victoria, am înscris mult. În ultimele două partide nu am mai marcat însă, trebuie să fim mai inspirați în ofensivă“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

„Nu-mi place că unii se accidentează așa de ușor“

 
La echipa constănțeană, mijlocașul Eric se confruntă iar cu probleme de sănătate, după primul meci în care revenise pe gazon. „În lotul Viitorului intră unii, cad alții, e sfârșit de an. Nu-mi place însă că unii jucători se accidentează așa de ușor, deși am jucat puțin în toamnă, după ce am ieșit și din Cupă. Le-am și zis că nu văd motivele pentru care unii au căzut. Adică Eric să lipsească două - trei luni. Și iar are o problemă, apărută după meciul cu Astra. OK, asta e, ce să fac, trebuie să mă adaptez la ce am, la ce rămâne și să joc cu Louis Munteanu, născut în 2002“, a punctat „Regele“.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

FC Viitorul întâlnește FC Voluntari, ultima clasată Andrei Artean - „Sperăm să câștigăm și să stăm puțin mai liniștiți“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii