Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LPF interzice rolele de hârtie pe stadioanele din Liga I

ro

02 May, 2017 21:09 2115 Marime text
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, astăzi, că a luat hotărârea de a interzice „accesul pe toate stadioanele Ligii 1 cu role de hârtie”. Decizia a fost luată după incidentele de la derby-ul dintre FC Dinamo și FCSB (2-1), disputat aseară, pe Arena Națională.

„Am luat hotărârea ca pe viitor să interzicem accesul pe toate stadioanele Ligii 1 cu role de hârtie, care, din păcate, pot reprezenta un uriaș pericol în cazul în care ar fi aprinse de la o petardă, brichetă sau, mai grav, dacă ar fi impregnate cu substanțe inflamabile. Siguranța spectatorilor e prioritatea numărul unu a Ligii Profesioniste de Fotbal și a celorlalte instituții ale Statului implicate în organizarea jocului, iar punerea ei în pericol ne mâhnește. Așa cum ne-a îngrijorat și faptul că un număr, totuși mic, de suporteri au continuat să arunce cu role de hârtie în ciuda anunțurilor repetate ale crainicului, aducând meciul aproape de o altă întrerupere dictată de brigada de arbitri”, se precizează într-un comunicat LPF.

De asemenea, LPF laudă coregrafia suporterilor, avertizând, totodată, că între bucurie și un incident major este „un singur pas”.
 
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii