Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Constantin Budescu, inclus în echipa ideală a etapei a 11-a

ro

03 Oct, 2023 11:03 1207 Marime text


Farul Constanța, campioana României, a învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe la Ovidiu, în etapa a 11-a a Superligii, scor 2-1, iar autorul golului victoriei, Constantin Budescu, a fost inclus în echipa ideală a rundei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal. 

A rămas jucătorul capabil să facă diferenţa. Contra celor de la Sepsi OSK, Budescu a marcat golul victoriei cu o execuţie de fineţe, se menționează pe site-ul oficial al LPF.


Cel mai bun „11“ al etapei a 11-a este: R. Sava (CFR Cluj) – Braun (Rapid), B. Mitrea (U Cluj), Găman (FC Hermannstadt), Camora (CFR Cluj) – Al. Crețu (Universitatea Craiova), A. Lopez (Oțelul), D. Nistor (U Cluj) – Budescu (Farul), Markovic (Universitatea Craiova), Mitriță (Universitatea Craiova). Antrenorul etapei, Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj).

După etapa a 11-a, Farul ocupă locul 7, primul sub linia de play-off, cu 15 puncte, dar la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 5 și 6.

În cele zece meciuri jucate până acum (au un meci în minus), „marinarii“ au înregistrat cinci victorii și cinci înfrângeri, golaveraj 15-16.

În etapa a 12-a, Farul joacă în deplasare cu Oțelul Galați (locul 8, cu 14 puncte), duminică, 8 octombrie, de la la 16.00.

În etapa a 13-a, „marinarii“ au meci pe teren propriu, cu Universitatea Cluj (locul 11, cu 12 puncte), sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 21.45. 

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța
Fundașul Ionuț Larie, golgeterul actual al „marinarilor“. Toate golurile le-a înscris din penalty! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii